Underholdning til den lange rejse

0

Det kan være uoverskueligt blot at tænke på, at man skal ud og rejse med sine børn, hvis man skal flyve i mange timer. Børn er mere tilbøjelige til at kede sig, og alle forældre ved, at der bliver spurgt hver tiende minut: ”hvornår er vi der?” Denne lille sætning kan få de fleste forældre til at miste tålmodigheden, så derfor kan man ligeså godt fra starten af finde noget underholdning frem til børnene. Det er forskelligt, hvad børn kan lide at bruge deres tid på. Drenge synes, at det er et hit at sidde på telefonen og spille skydespil og bagefter tage et spil kort. Piger derimod er mere kreative anlagt, og de kan derfor godt lide at tegne eller lave et eller andet sjovt med deres hænder. Derudover kan det også være en god tid til at læse en historie eller finde nogle sjove spil frem som f.eks. Ludo eller Matador.

Hvad kan man lave som forældre?

Som forældre har man også behov for at få tiden til at gå med noget. En mand kan ligesom sin søn også godt lide kortspil og skydespil på telefonen. Kvinden er ligesom datteren også mere tilbøjelig til at kunne lide de mere kreative aktiviteter. Kan du strikke, bør du helt sikkert tage dit strikketøj med. Her har du muligheden for at færdiggøre et projekt, eller du kan starte på noget nyt. Afhængig af turens længde kan du udfordre dig selv og evt. lave noget, som du ikke har lavet før. Med det rigtige garn kan du lave lige præcis det, som du gerne vil – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Besøg filato.dk

Er du interesseret i underholdning til den lange rejse, kan du besøge siden her og finde inspiration til dit næste strikkeprojekt og se alle tilbud på garn.

Share.

About Author

Leave A Reply