Tag familien med på julemarked

0

Julen nærmer sig med hastige skridt. December er lige om hjørnet, og det betyder, at der skal hygges lidt ekstra. Vil du have en anderledes oplevelse i år, end at tage ind til den lokale by og handle ind til julegaver? Så kan du komme på julerejser til Tyskland for eksempel på julemarked, som overtrumfer hvad, du ser mange andre steder i verden.

 

Det er nemt med en tur til Tyskland

Der er mange danskere, som gerne vil på ferier uden for Europa for at prøve noget helt anderledes. Men det gør også, at nogle af os overser store oplevelser, som er ret tilgængelige for os. Det gælder i lande som Tyskland, Frankrig, Norge, Sverige og lignende nærliggende lande. På relativt kort tid kan du komme til Tyskland, som er et stort land og har en af de fedeste storebyer i verden; Berlin. Her kan du blive taget tilbage til historie fra 2. verdenskrig med bygninger helt fra den tid, hvor man kan forestille sig det gamle Vest- og Østberlin.

 

I Tyskland kan du desuden komme på fantastiske julemarkeder, hvor traditionen går helt tilbage til middelalderen. Der er markedspladser med masser af dekorerede træhuse, hvor du kan gøre gode juleindkøb og få noget godt til ganen. Af tyske byer, hvor du kan tage til og opleve julen på en helt særlig måde, er:

  • Berlin
  • Bremen
  • Hamburg
  • Hannover
  • Lübeck

 

Så der er masser af byer, du kan udforske i juletiden, som ligger inden for afstand til at køre på ferie.

Tag for eksempel afsted en forlænget weekend op til jul eller rejs afsted mellem jul og nytår og oplev julen i Tyskland. Der er også mange, som vælger at tage til Tyskland og holde nytår, hvor du kan komme til gallamiddag og fejrer nytåret med et brag.

 

Share.

About Author

Leave A Reply