Tag din e-cigaret med på rejsen – sådan vælger du et passende batteri

0

Verden er stor, og mens du er ude og opleve et af verdens syv vidundere, et af verdenshjørnerne eller måske poolen ved det lokale hotel, hvor end du er, så bør du ikke løbe tør for power, når det kommer til levetiden på din e-cigarets batteri. Det kan være kompliceret at få rygning til at fungere, mens man rejser rundt i verden. Det er jo ikke altid, at du har adgang til en smøg på farten, og når trangen først viser sig, så er det ikke sjovt at stå foruden. E-cigaretten giver dig både mere plads i tasken, eftersom du ikke skal have plads til flere pakker cigaretter. Derfor kan du med fordel investere i en e-cigaret med et lavtidslevedygtigt batteri, så du altid har et rygealternativ med på turen.

Løb ikke tør for power – 3 gode råd til rejse-rygeren

Der er mange muligheder, når det kommer til valg af batteri til dine e-cigaretter, og hvis du leder efter et batteri, der er fit for fight til at tackle en backpackers uforudsigelige livsstil, så er du kommet til det rette sted.

Hvad er mAh? Og hvorfor er det vigtigt?

Dette er en måleenhed, som fortæller dig, hvor længe et batteri kan holde på en opladning. Det betyder milliampere hours, som på dansk bliver til milliampere timer. Det betyder, at jo flere mAh et batteri har, des flere timer kan det holde, inden der skal endnu en opladning til.

Stræb efter et batteri, der har lang levetid

Eftersom du er ude at rejse, så er det i din interesse at finde et batteri, der har en så høj mAh som muligt. Det er nemlig ikke alle steder, du kan genoplade batteriet på rejsen. Du skal dog være opmærksom på, at størrelsen på batteriet også kan blive for stort.

Glem ikke at tjekke opladningsmulighederne

Hvordan ser strømstikkene ud på din rejsedestination? Sørg for, at du har de nødvendige komponenter til at lade batteriet op.

Share.

About Author

Leave A Reply