Tag afsted på en anderledes ferie

0

Er du vild med at rejse? Har du ikke planlagt den næste af slagsen endnu? I så fald er du kommet til den helt rette artikel. Her kan du nemlig finde sjove, vilde og anderledes bud på, hvilken slags ferie du kan vælge næste gang. Her er det nemlig kun fantasien, der sætter grænserne.

Er du ved at være træt af de samme ture til Mallorca, Gran Canaria og Bornholm? Kunne du godt tænke dig at prøve noget helt andet, som du vil huske tilbage på – også om fem eller ti år? Måske er det tid til at tage på en anderledes ferie, hvor du prøver nogle grænser af og giver dig selv lov til at gøre noget helt nyt.

Der er rigtig mange muligheder for at få den drøm til at gå i opfyldelse, og det handler selvfølgelig om, hvad og hvor meget man har prøvet i forvejen. Her får du nogle sjove bud på, hvad du kan overveje som din næste ferie, og hvorfor det er interessant.

Krydstogt

Det er en oplagt mulighed at prøve kræfter med en krydstogtsrejse. Det er en ferietype, som virkelig giver mange forskellige former for oplevelser. Først og fremmest kommer du selvfølgelig til at sejle meget langt omkring, og du vil være lang tid på havet, hvor der måske ikke er meget land i sigte. Det giver en masse tid til fordybelse, selvforkælelse og refleksion. Derudover er turen fyldt med luksus, og du får virkelig mulighed for at give dig selv nogle gode og lækre dage undervejs på skibet.

Derudover kommer du selvfølgelig også på land på de planlagte destinationer, og du får dermed også udvidet din horisont på den måde.

Find et krydstogt her.

Bounty-strand

Har du nogensinde været på en rigtig bounty-strand, hvor det føltes som om, der ikke var ret mange andre end dig selv? Der findes heldigvis stadig steder rundt i verden, hvor man kan frembringe den oplevelse, og hvor strandene ikke er proppede til med hoteller fyldt med turister.

Du kan eksempelvis tage til Sri Lanka, hvor der på østkysten fortsat er relativt tomme strande. Det samme gør sig selvfølgelig også gældende, hvis du tager til lidt mere alternative destinationer.

Find et udvalg af badesandaler.

Primitiv vandring

Er du glad for at bruge din krop, og kunne du godt tænke dig at komme på aktiv ferie, så er det måske nu, du skal tage på vandreferie. For dem, som har prøvet det før, er der sjældent tvivl om, at de vil afsted igen, for det giver en helt særlig ro i kroppen at komme ud, der hvor man ikke føler, man kan komme længere. En vandreferie kan være mere eller mindre ekstrem, og du kan tage på én samlet tur, ligesom du kan overveje at tage på dagsture, hvor du så forkæler dig selv på hotellet om aftenen.

Udforsk Europa

Der er virkelig meget at opleve i Europa, og man skal ikke altid så langt væk som muligt, før det bliver rigtig godt. Europa rummer mange lækre destinationer for turister, som du kan tage til.

Share.

About Author

Leave A Reply