Sup board alle årstiderne

0

Det kan være hårdt at komme ud i naturen, når det mørke efterår og vinteren så småt træder ind. Dagene bliver koldere, mørkere og lysten til at komme udenfor bliver ikke for alle forstærket af årstiden. Man bliver fristet til at blive indendørs, hvor varmen er sikkerhed og fjernsynet tændt.

Stand Up Paddle surfing er en aktivitet, som efter behov, kan dyrkes hele året rundt. Du tager din SUP taske, kører til nærmeste strand, og pumper boardet op. Kort efter er du klar til at bevæge dig på vandet og nyde stil- samt friheden med vand under fødderne. Det er noget af det, som gør sporten unik – og også hvorfor mange udnytter SUP sporten til at få ro i sindet, tænke tanker og blive ladet op.

Et SUP board giver mulighed for Stand Up Paddle surfing årets 12 måneder og noget af det sjove er faktisk, at man kan dyrke det alt efter humør og niveau. Det lune forår og sommeren giver mulighed for at surfe tidlige morgener og se solnedgangen fra vandet, mens efteråret og den mørke vinter giver andre naturoplevelser.

Flere og flere dropper de dyre caféture og bytter dem i stedet ud med SUP boards, kaffe på termokande og snak i det fri. Det giver en helt anden stemning, frihed og mulighed for at være sammen på en anden måde. Et SUP board er hurtigt at pumpe og nemt at tage med, uanset om man bor i en lejlighed inde i byen eller nær sø og fjord.

Med et SUP board kan du benytte dig af god og sjov motion gennem alle årstider. Udnyt efteråret og vintermånederne og se hvordan naturen er meget anderledes fra vandkanten.

De store træer er nøgne, helt uden blade, og på frostklare dage er det især fantastisk, at se hvordan naturen er forandret, fra det ellers så dejlige grønne forår. Pak en taske, og tag varm kaffe eller kakao med på fjorden og paddle langs vandkanten. Tag dine nærmeste med på vandet, og få en oplevelse for livet. Det er oplevelser som disse, der skaber bånd og relation mellem mennesker. Samtidig er det oplevelser i friheden og ude af vante omgivelser, som giver fornyet energi og smil til hverdagen.

Et SUP board med god bredde, stabilitet og stærk konstruktion giver uanede muligheder for natur og aktive oplevelser på vandet. Sørg for at der er plads til en deck bag ude foran på boardet, så I har plads til varme drikke og proviant. Det er klart at foretrække!

Hos SURFMORE sælger vi SUP board hele året rundt, som også egner sig til at blive brugt hele året rundt.

Share.

About Author

Comments are closed.