Stik af fra vinterens kulde

0

Januar rammer altid som et chok. Når julens glæde og forventning er forbi, efterlader det os kun med kulde og, efter manges mening, dårligt vejr. Derfor er der også rigtig mange, der vælger at købe en billet ud af lille Danmark, allerede før vi rammer denne måned. Tanken om at slippe for kulden og tilegne sig en lækker tan er en tiltrækkende tanke for rigtig mange, og derfor går denne billet som regel mod de sydlige og varmere egne – der er selvfølgelig også dem, der vælger at tage på skiferie, men denne artikel går ud til dem, der netop ønsker at slippe væk fra kulden og nyde solens varme i stedet.

En varm rejse

Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, når det kommer til rejser. Nogle vil gerne have bestilt rejsen et halvt år i forvejen, imens andre er mere til de impulsive handlinger, hvor man køber en afbudsrejse. Der er fordele ved begge, men uanset hvad man vælger, er det altid muligt at finde en destination, der byder på sol og varme.

I januar måned er det sjældent nok at tage en tur til Spanien eller Italien, hvis du ønsker varme. Selvom det ikke lige så koldt som herhjemme, er det som regel heller ikke så varmt, at du kan ligge ved poolen og sole dig. Hvis du gerne vil have plus de femogtyve grader, bliver du nødt til at tage en lidt længere flyvetur. Egypten er noget af det korteste, du kan flyve for at finde varme. Hvis du er heldig, kan du også finde den på Lanzarote. Begge flyveture tager cirka 5 timer, så det er stadig lidt af en tur.

Fordelen ved at rejse i januar måned er, at priserne som regel er billige, da det ikke på den måde er højsæson for rejsebureauerne, og er der noget, vi danskere elsker, er det billige rejser. Find rejsen på www.travelmarket.dk.

Den rigtige påklædning

Når du skal rejse til et varmt land, er der mange ting, som du skal huske at pakke. Noget af det vigtigste, som du skal have med, er nok den rigtige påklædning. For at kunne pakke rigtigt til din rejse, bliver du nødt til at tage et kig på vejrudsigten for den periode, hvor du rejser til området. Hvis det ser ud til at blive regn nogle af dagene, giver det sig selv, at det er en god ide at have en regnjakke med og et par gummistøvler – regnjakken er faktisk altid en god ide at have med. Hvis det tværtimod er solrigt hele perioden, skal du lægge et større fokus på at pakke tøj, der lader dig have det køligt i det solrige vejr. Du kan klikke her og finde det helt perfekte tøj til rejsen.

Glem ikke

Tøjet er dog ikke udelukkende det vigtigste at pakke. Der er også en lang række småting, som du vil have stor fordel af at huske. Nogle af disse ting er solbriller, solcreme og solhat, da de sørger for, at du ikke skader din hud for meget i den tid, hvor du opholder dig i solen på din rejse. En anden essentiel ting, som du bare ikke må glemme, er dit pas. Uden det når du ikke langt.

Share.

About Author

Leave A Reply