Skal du på ferie til sommer? – Her kan du få inspiration til en anderledes sommerferie

0

Skal du på ferie til sommer, men er i tvivl om hvor og hvordan? Er du en ægte vandhund? Eller elsker du også bare at dase på stranden? Måske er du ligeglad med destinationen, og er mere optaget af hvem der skal med. Vi guider dig til den helt rigtige ferie for dig.

Vandreferie i Mexico

Er du fan af de helt store eventyr, hvor du ikke altid kan regne med, hvad der kommer til at ske? En vandreferie i Copper Canyon i Mexico, skulle være noget af det flotteste du kan opleve på denne jord. Copper Canyon er seks kløfter, som er beliggende i den sydvestlige del af Chihuahua i Mexico. Her kan du nyde den storslåede natur i form af et tropisk klima og over 200 forskellige slags træer, heriblandt figentræer og palmer. Det er en god idé at undersøge vaccinationer til Mexico inden du tager afsted.

De mest populære rejseformer i Copper Canyon er vandreture, cykling eller ture på hesteryg. Du kan også blande transportformerne, så du ikke kun skal vandre. Derudover er der også en jernbane som hedder Ferrocarril Chihuahua al Pacifico, som kører langs den største kløft, og sørger for, at man har en vanvittig udsigt udover Copper Canyon.

Badeferie og charterafslapning

Elsker du også ren afslapning og intet andet på programmet, udover at slikke sol, drikke drinks og læse bøger? Så skal du læse med her. Selvom charterrejsen ikke er ligeså populær, som tidligere, kan rejsen hvor man ingen bekymringer har, stadig noget. En populær destination tæt på Danmark, har på det seneste været lande i Østeuropa, som for eksempel Kroatien, hvor det er billigt at leve, og smukt at bo. Her kan du nemt finde en strand eller 10, hvor du kan dase, læse og sole dig.

Du kan sikkert også nemt og billigt finde et resort som har all inclusive, hvis du virkelig ikke vil tænke på noget. Så har du en fuldendt ferie, med fokus på afslapning.

Cykelferie

En Cykelferie er en dejlig måde at holde ferie på, specielt hvis du ikke har så mange penge til rådighed, og elsker at bevæge dig og dyrke motion. Derudover er det også bedre for miljøet, når du vælger at tage på ferie i nærmiljøet og at cykle, er også Co2 neutralt. Inden du planlægger den perfekte cykelferie, skal du først anskaffe dig en cykel eller beslutte om du vil leje en.

Citybikes til damer er et smart køb hvis du bor i storbyen, men også skal have mulighed for at bruge den til cykelferie. En god og kendt cykelferie destination er Bornholm. Her kan du nyde smukke strande, flot natur og frisk fisk. Bornholm er også kendt som en god destination, da øen er meget lille og nem at cykle rundt.

Sommerhus med vennerne

Hvis det mere handler om hvem du er sammen med på ferie, og ikke hvor du er, kan du ligeså godt tage i sommerhus, med de mennesker du holder af. Et sommerhus kan i sikkert nemt skaffe, hvis ikke nogen af jer ejer et. Hvis vejret i Danmark er til det, kan en tur i sommerhus også være virkelig skønt. I kan lave lækker mad, tage ned på stranden, bade og sole. Spille brætspil og have gode samtaler over kolde øl eller en god vin.

Hvis i har mulighed for det, kan i leje et sommerhus i Tisvilde, under festivalen MusikILejet. På dette tidspunkt er der gang i byen, og rig mulighed for at feste om aftenen. Festivalen bliver udsolgt ret hurtigt, men hvis i vil deltage, kan i altid tilbyde at arbejde frivilligt.

Share.

About Author

Comments are closed.