Det skal du ikke pakke til din rejse

0

Det kan være svært at overskue, når man skal ud at rejse, hvad man skal have med. Især hvis man ikke helt har så meget plads i sin kuffert, eller man ikke lige helt har styr på det sted, man skal hen. Her får du nogle tips til noget af det, du bare skal lade blive hjemme.

Tøj og sko

Du skal selvfølgelig have tøj og sko med, som passer til den rejse, du skal på. Skal du til det sydspanske, skal du pakke let, og skal du en tur til Grønland, så skal du nok pakke den tykke vinterfrakke. Og selvom vejret måske har været dårligt herhjemme, så begræns dig. Lad være at tage hele sommergarderoben med, bare fordi du gerne vil have tøjet brugt. Det nytter ikke noget.

Og lad være med at pakke dit allernyeste tøj. Det kan godt være, du har købt det til turen, men chancen for at det bliver væk, går i stykker eller lignende er stor, så tænk dig om en ekstra gang,  inden du pakker den nye kjole.

Det sammen gælder de nye par sommersandaler, du ikke har gået i endnu. Hvis I skal gå meget på ferien, og dine sko ikke er gået til, kan du risikere at få mange vabler og få ondt i fødderne. Og det er der ingen grund til, når nu du er på ferie.

Alt det ekstra

Udover at du ikke skal fylde din kuffert op med alt muligt tøj, så er der flere ting, du godt kan lade blive hjemme. Håndklæder for eksempel. Skal du på bo hotel, eller noget der minder om, er der helt sikkert håndklæder, som både er rene og lækre.

Bøger i alle afskygninger bør du ikke fylde din kuffert op med. Hvis du absolut gerne vil have en lækker gang skønlitteratur med, så nøjes med en enkel tynd bog. Du har ikke tid til at læse alligevel, fordi du skal ud og opleve alt muligt spændende.

Det samme gælder de der fysiske rejseguides. For det første er det aldrig helt det samme, når man først er ankommet, og for det andet kan alt tjekket online nu. Så hvis du VIL på de der museer, så skriv navne og adresser ned hjemme fra og find smartphonen frem, når I kommer frem og planlæg derfra.

Share.

About Author

Leave A Reply