Skal du flytte til Spanien?

0

Spanien er en af de skønneste lande i Europa, og derfor vælger rigtig mange danskere også at flytte derned. Det er specielt folk, der er blevet udstationeret eller vælger at nyde pensionisttilværelsen under varmere himmelstrøg. Hvem ønsker ikke at nyde det dejlige, varme vejr? Drikke sangria i spandevis og spise tapas og churros dagen lang?

Flytning til Spanien

Hvis du allerede har taget beslutningen om at flytte til Spanien, er der en del praktiske ting, der skal planlægges, og der er mange ting, man skal være opmærksom på. For de fleste der skal bo i Spanien i længere tid, vil det være rart at tage sine egne møbler med. Men hvordan får man dem fragtet til Spanien? Det kan Silkeborg Flytteforretning hjælpe med. De arrangerer flytning til Spanien, og har også kontor og flyttefolk i selve Spanien.

Hvis du endnu ikke er klar til at flytte dine møbler ind i et hus i Spanien, men har forladt Danmark, tilbyder de også opbevaring i Spanien. De har mulighed for at opbevare alt fra en enkelt kuffert, til møbler fra et helt hjem, i så lang tid du ønsker. Når du skal bruge dine møbler, bringer Silkeborg Flytteforretning dem ud, ethvert sted i Spanien.

Er der andre ting jeg skal være opmærksom på?

Når man flytter til et andet land, er der mange ting at sætte sig ind i. Silkeborg Flytteforretning kan være behjælpelig med alt vedrørende flytningen og kender til alle regler og forbehold på området.

Så kan du og din familie koncentrere jer om de 117 andre ting, der skal ordnes. I skal have installeret internet, sygeforsikring og andre forsikringer, meldes ud af det danske folkeregister og ind i det spanske. I skal finde en spansk bank og et lægehus. Hvis I flytter derned med børn, skal I også finde den rette skole, hvilket kan tage tid. Det er en god idé at gå ud og besøge skolerne, og I skal tage stilling til, om børnene skal gå i spansk eller international skole.

På nettet er der massere af gode råd og erfaringer at hente, når man skal flytte til Spanien som dansker. Netop derfor er det også vigtigt at få installeret internettet, som noget af det første.

Share.

About Author

Leave A Reply