Sådan starter du dit eget rejsebureau

0

Der findes et hav af forskellige typer rejsekoncepter; charterrejser, campingferier, storbyferier, krydstogter og forretningsrejser er blot et lille udpluk. Måske har du selv været på en rigtig god ferie og har lyst til at give andre den samme oplevelse. I så fald kan du starte dit eget rejsebureau. For at starte dit rejsebureau skal du have en forretningsplan, en startkapital, lokaler og styr på love og regler. Med hensyn til love og regler er det vigtigt, at du først og fremmest har styr på pakkerejseloven og rejsegarantifondens regler. Disse er både til for din og dine kunders sikkerhed. Derudover er det vigtigt at have en forsikring, så du og kunderne kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

Lokaler og placering

Når du skal starte dit rejsebureau, er det en god idé at have lokaler til formålet. Har du det, kan du nemmere ansætte flere medarbejdere, og kunder kan komme ind for at få en snak om deres kommende rejse. Det er en god idé at købe eller leje et lokale et sted, hvor dine kunder ofte kommer. Vil du tilbyde backpackerrejser, skal du måske holde dig til en studieby, og hvis din målgruppe er familier, kan du måske vælge en mindre by. Ønsker du at leje en butik, så læs mere på dette link: https://nyboligerhverv.dk/til-leje.

Forretningsplan og financiering

Forretningsplanen er altafgørende, når du skal finde investorer, snakke med banker og have styr på din forretning. I forretningsplanen skal du blandt andet have kortlagt idégrundlaget, personlige ressourcer, budgetter og finansiering. For at lave budgetter og financieringsdelen, skal du vide, hvilken startkapital du skal have. Hvis du vil tilbyde dyre rejser og pakkeløsninger, skal du have flere penge på hånden, end hvis du vil tilbyde billigere rejser. Når du har dette på plads, kan du lave aftaler med investorer og banker, så din forretning for alvor kan startes.

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply