Sådan sparer du penge på din næste rejse

0

Er du ved at planlægge din rejse og kunne du godt tænke dig at rejsen bliver så billig som muligt? Vi elsker at rejse, men det koster desværre en del penge at komme ud og opleve verden. Heldigvis er der råd for, hvordan du kan spare penge på din næste rejse. I denne artikel får du vores bedste tips til, hvad du skal gøre for at spare penge på din næste rejse.

 

Book fly og hote i god tid

På en rejse, er det altafgørende for den samlede pris at du booker fly og hotel i god tid – hvis du vel og mærke skal flyve til din destination.

Jo længere du venter med at bestille fly og hotel, jo mere stiger prisen og derfor er det vigtigt at bestille flybilletter i så god tid som muligt, for at din rejse også bliver så billig som muligt.

Som tommelfingerregel skal du ikke vente længere end til 3 uger før din rejse med at bestille flybilletter og hotel, hvis du gerne vil have en god pris.

 

Udlej din bolig mens du er væk

En anden god måde at spare penge på din rejse, er ved at leje din bolig ud imens du er væk, og på den måde få lidt ekstra penge, som du kan bruge under din rejse.

Du kan leje din bolig ud på flere måder. Du kan først og fremmest se, om der er nogle i dit netværk, der kunne være interesserede i at leje din bolig imens du er væk. Det kan fx være hvis du bor i en studiebolig I København eller nogle af de andre større byer. Studieboliger er meget eftertragtet, og der kan derfor ære gode muligheder for at leje din bolig ud, imens du er væk.

Hvis du bor i en lejlighed eller anden form for bolig, er der sandsynligvis også gode muligheder for at leje det ud, så du kan få lidt ekstra penge på den måde.

 

Tag væk fra de mest populære turistområder

Når du er afsted på rejsen, kan du spare mange penge ved at søge lidt væk fra de mest populære turistområder. Ved de mest populære turistområder er priserne ofte lidt højere end der hvor lokalbefolkningen bor, og derfor kan der være mange penge at spare, hvis du fx går efter restauranter der ligger lidt længere ude.

Samtidig kan du også opleve mere af kulturen, ved at tage derhen, hvor lokalbefolkningen er, frem for de mere turistede områder.

 

Pak mest muligt hjemmefra

Når du skal ud og rejse, gælder det om at pakke mest muligt hjemmefra, så du ikke skal bruge penge på noget, som du kunne have haft med hjemmefra. Alt efter hvordan du kommer frem til din destination er det forskelligt, hvor meget du har mulighed for at pakke hjemmefra.

Hvis du skal flyve, er det begrænset, hvor meget vægt du må have med, og der kan det derfor være svært at pakke ekstra hjemmefra.

Er du derimod i bil, er der gode muligheder for at pakke en masse hjemmefra. Rejser du med børn er det en klar fordel at være i bil, da I dermed kan have en masse med hjemmefra. Når I rejser med børn, er der samtidig også ekstra bagage og derfor er det ofte rart at være i bil. Rejser I med helt små børn er det fx uundværligt med at par gode stofbleer og andet babyudstyr, for at I får en god rejse.

Share.

About Author

Leave A Reply