Sådan får du en billig rejse

0

Mange drømmer om at komme ud og opleve verden, men tænker, at det er for dyrt. Der er heldigvis råd for, hvordan du kan komme ud i den store hvide verden på en billig både.

 

For det første kan du tage i lufthavnen lige ved afrejse eller bestille afbudsrejser dagen før, hvor du virkelig kan spare mange penge. Her kan du også gå efter et hotel, hvor der er køkken på værelset, så du selv kan lave mad, som også kan betyde store besparelser.

 

Lav en grundig research

Inden du tager afsted skal du gøre op med dig selv, hvordan du vil leve på din ferie. Det er både i forhold til mad og drikke, og din færden på rejsen. Du kan lave en del hjemme research eller gøre det på ferie. Spar penge således:

 

  • Spis masser hjemmefra, så du er tanket godt op og ikke behøver at spise det store måltid i lufthavnen. For her er priserne tårnhøje.
  • Når du er på ferie, kan du researche, hvilke prisklasser de forskellige restauranter ligger i. Du kan også gå på Trip Advisor og se, hvilke restauranter der har gode anmeldelser. Så er risikoen for at få dårligt tilberedt mad og ringe service lavere.
  • Få oplevelser på gåben eller med bus. Når du er på ferie, så ryger der også meget indenbords, og så vil de fleste have godt af at gå. Så prøv at gå rundt alt, det du kan. Skal du ind til et sted, kan du tage bussen.
  • Lav mad på hotelværelset. Hvis der er mulighed for det, kan I gå I en kiosk eller et supermarked og købe ind til frokost, så I sparer pengene for at gå ud at spise her. Er I taget til et varmt sted, er man oftest heller ikke så sulten, når solen bager. Så kan I nøjes med en lille frokost.
  • Undersøg om der er wi-fi i dit mobil abonnement eller på hotellet og undgå en stor regning.
  • Prut om prisen på markederne. I udlandet er det mere kutyme at prutte om prisen, end det er herhjemme. Herved kan du opstå store besparelser.

 

Hvor kan man rejse hen på afbudsrejse?

Du kan rejse nærmest alle steder hen, du drømmer om. Men du kan selvfølgelig aldrig vide, hvor du kan tage til, før tiden nærmer sig. Men det sker ofte, at folk melder afbud, og så kan du være heldig, at det er en billig rejse til et fantastisk sted, som du altid har drømt om at komme til.

Share.

About Author

Leave A Reply