Rejs til Vejle til din vens polterabend og brug lattermusklerne

0

Har du en nær ven eller veninde, som skal giftes, og er det dig, der skal stå for at arrangere polterabend? Hvad skal du dog finde på? Vil du lave en lidt anderledes polterabend, som foregår i naturlige omgivelser, så kan du klæde den kommende brud eller brudgom ud i gorillakostume og tage vedkommende med i Gorilla Park. Du kan nemlig holde din polterabend i Vejle i Gorilla Park.

Få en sjov oplevelse i Gorilla Park

Når det er polterabend, så er det en begivenhed, som skal være hylende morsom. Og der er rammerne rigtig gode i for eksempel Gorilla Park. Gorilla Park er en klatrepark, hvor I kan få op til 4 timer med klatring, men I bestemmer selv, hvor lang tid, det skal tage jer.

Det vil foregå således:

  • I får en introduktion til, hvordan klatreseancen vil forløbe, og hvordan sikkerhedsudstyret fungerer
  • Herefter har I frie tøjler til at klatre ud på eventyr i bøgeskoven med forskellige klatrebaner
  • Der vil være udfordringer til dygtige gorillaer og mindre dygtige

I vil med garanti få lattermusklerne brugte i løbet af denne dag, og det er hele formålet med en polterabend. Husk dog at udklædningen på bruden eller rudgommen ikke må være for løst, så det kan sidde fast i grene.

Kombinér med andre aktiviteter

Synes du som arrangør, at der skal være mere end bare klatring, så kan I også kombinere turen med for eksempel:

  • Orienteringsløb
  • Konkurrencer
  • Mountainbike
  • Segway

Der er også mulighed for at få mad på stedets café, når I trænger til det. Der er det hele på et sted, hvormed Gorilla Park er blevet brugt adskillige gange til polterabend. Vil I slutte dagen godt af, kan I også ”ydmyge” bruden/brudgommen på en sjov måde i den enorme Gorilla Big Swing gigant gynge.

Share.

About Author

Leave A Reply