Rejs på den rigtige måde – med stil

0

Kender du det, at du skal ud og rejse, men du ved ikke, hvad du skal rejse i. Skal du vælge campingsættet, som er det mest komfortable. Eller skal du vælge det stiveste puds, som er svær at bevæge sig i. Det kan godt lyde som et nemt valg, men mange har svært ved at vælge.

Skal være komfortabel og moderne på samme tid

Når du skal vælge rejsedresset, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Det betyder ikke, at joggingtøjet er svaret på problemet. Hvis du ikke føler, at joggingtøjet er fint nok, så føler du dig heller ikke tilpas på din rejse. Vælg i stedet at rejs med stil. Dette behøver ikke kun at være tøjet, det kan også være valget af rejsetasker. Det f.eks. være en taske fra Paul Smith. Her har du mulighed for at gøre op med tøjet, hvis du ikke gider at rejse i dit stiveste puds.

Vælg ud fra din destination

Når du skal vælge tøj og accessoires til rejsen, skal du have destinationen i tankerne. Du skal ikke vælge elementer, som ikke passer ind i miljøet. Det skal forstås ud fra, at du ikke skal rejse i en Hawaii skjorte, hvis du skal til London i efterårsferien. Det vil nok tiltrække opmærksomhed, men du vil højst sandsynlig føle dig utilpas. Sørg derfor altid at pakke og vælg rejsedresset til den specifikke destination.

Du må gerne skille dig ud

Hvis du tror, at du skal finde det kedeligste frem til turen. Så er du helt forkert på den. du må gerne skille dig ud i mængden, så folk lægger mærke til dig. Det er på ingen måde ”forbudt” at have sin egen stil, bare du føler dig godt tilpas. Det samme skal du have fokus på, når du tager ud og rejser. Bare fordi du skal ud og rejse, behøver du ikke at lave om på dig selv. Bare slå dig løs og vær kreativ.

Share.

About Author

Leave A Reply