Pas godt på din hud, når du rejser

0

En god hudplejerutine er vigtig for at passe godt på huden. Hvis du renser og fugter din hud hver dag både morgen og aften, holder den sig ung og smuk i længere tid. Når du rejser på ferie, er det også vigtigt at opretholde din daglige rutine. Faktisk bør du være ekstra opmærksom på din hud, når du rejser på ferie, da de ændrede vejrforhold kan være hårde ved huden.

Undgå udtørret hud på flyrejsen

Alle, der har prøvet at flyve over længere afstande, kender formodentlig den tørre følelse, man kan få i mund og hals. Dette skyldes, at luften i et fly er meget tør, fordi den køles ned med aircondition. Derfor vil du ofte opleve, at du bliver meget tørstig og har brug for at drikke mere vand end normalt. Det er dog ikke kun din mund og hals, der udtørres ombord på et fly. Din hud kan også nemt komme til at lide under den tørre luft i kabinen. Derfor er det en rigtig god idé at pakke lidt hudplejeprodukter i håndbagagen(køb dem her).

En god håndcreme er helt uundværlig ombord på et fly, og det samme er en plejende læbepomade. Husk dog at de skal være i rejsestørrelse og opbevares i én af de særlige poser til væsker. Ellers risikerer du bare, at de tager dine produkter i sikkerhedskontrollen.

Husk solcremen!

Det siger nok efterhånden sig selv, men nu får du den lige alligevel: husk nu for Guds skyld den solcreme! Det kan godt være, du tænker, at du har en god grundfarve og derfor ikke har brug for solbeskyttelse. Solen sydpå er dog nådesløs overfor lys, skandinavisk hud. Det kan godt være, du ikke kan se skaderne nu og her, men hvis du ikke passer på, ender du med rosinhud, når du bliver ældre. Eller endnu være: hudkræft!

Share.

About Author

Comments are closed.