Oplev Danmarks smukke historiske side

0

Vores smukke land har meget at byde på, og især om sommeren viser Danmark sig fra sin bedste side. Den smukke natur, udsigt til vand fra næsten hele landet og det milde sommervejr er perfekt til sommerafslapning. Selvom den danske sommer er kendt for sit vejrmæssige lune, er der intet så fantastisk som en ægte, dansk sommerdag. Dét kan de ellers fristende strande i Thailand ikke slå.

Hvis du tilbringer årets sommerferie i Danmark, har vi et par bud på, hvordan du får den allerbedste oplevelse.

Besøg et af Danmarks smukke slotte

Ud over at være placeret midt i den smukke, danske natur, gemmer Danmarks slotte på en hel masse historie. Mange slotte rundt omkring har været hovedsæder for adlen, vigtige i strategiske slag om Danmark og på andre måder sat deres mærke på vores historie. Kombineret med den uspolerede natur giver en slotsferie et fantastisk blik ind i det gamle Danmark.

De fleste slotte er renoverede, så de i dag fremstår som eksklusive moderne slotte, men uden at gå på kompromis med de romantiske detaljer, som er sjælen i Danmarks slotte.

Prisen for at overnatte på et slot varierer naturligvis, men en mindre ferie kan de fleste få råd til. For eksempel er Hindsgavl Slot på Fyn både til at betale og nemt at komme til fra hele landet.

Vild og uspoleret natur

Har du mod på en mere rå oplevelse, er en sommerhustur ved Vesterhavet måske lige noget for dig. Her er der rig mulighed for at opleve den smukkeste danske natur, og her er også godt gang i sommeraktiviteterne.

Vesterhavet er dog som bekendt også et blæsende sted, og du skal være forberedt på en stormfuld oplevelse. Der er dog en grund til, at så mange danskere vender tilbage år efter år.

Hvis du vælger denne tur, kan vi kun anbefale at leje et sommerhus. Det er både hyggeligt og noget af det mest danske, vi kan forestille os. Hvem har ikke utallige sommerhusminder fra barndommen, hvor elektronikken var lagt væk og hele familien var samlet?

Uanset hvor du tager hen i landet, er det også en god idé at tage et par gode sko og eventuelt en cykel med. Det danske landskab er oplagt til gå- og cykelture, og på denne måde kan du nyde naturen endnu mere.

Share.

About Author

Leave A Reply