Nyd freden og naturen på en vinterferie til Samsø

0

Vinteren er den tid på året, hvor der er allermest fokus på hygge og nærvær med dem, man holder af. Så hvorfor ikke skrue endnu mere op for hyggen ved at holde vinterferie i et sommerhus på Samsø?

Mange danskere vælger at bruge vinterferien, eller andre perioder i løbet af vinteren, på at tage på skiferie, men hvis I derimod foretrækker en ferie med fokus på hygge og afslapning, er et sommerhus på Samsø det helt rette valg. Her er der rig mulighed for at komme ned i gear, hygge med familien eller vennerne og få en masse naturskønne oplevelser.

På Samsø kan I opleve hyggelige og charmerende landsbyer og selvfølgelig ubeskriveligt smuk og afvekslende natur. Det gør Samsø til en ø, der indbyder til en blanding af dyb afslapning i rolige omgivelser og hyggelige familieaktiviteter.

Sommerhusferie er lig med afslapning og hygge

Når jeres familie har brug for at få skruet lidt ekstra op for hyggen, er det ideelle valg en sommerhusferie på Samsø. På en sommerhusferie har I nemlig rig mulighed for at få slappet af og nyde nærværet med hinanden. Det gælder især, hvis I vælger at booke et sommerhus til vinterferien eller et andet tidspunkt i løbet af vinteren. Her er der nemlig en helt særlig ro og afslappende stemning på øen.

En sommerhusferie lægger mest af alt op til hyggelige familieaktiviteter indendørs. I kan blandt andet bruge ferien på at spille brætspil, se nogle gode familiefilm, læse en masse bøger eller samle hele familien om hyggelig madlavning. Når I indimellem får brug for at komme lidt ud, er der gode muligheder for at nyde den friske havluft og gå lange ture eller måske kælke lidt, hvis I er heldige, at der er sne.

Feriehusudlejning på Samsø

Samsø Feriehusudlejning er øens lokale udlejningsbureau, og her kan I altid finde et stort udvalg af sommerhuse til jeres næste ferie på Samsø. Det lokale udlejningsbureau tilbyder hyggelige sommerhuse for enhver familie, vennegruppe eller kærestepar. Sommerhusene ligger rundt omkring på hele øen, så I selv kan bestemme, om I ønsker at bo inde i en af landsbyerne eller være omringet af Samsøs smukke natur.

På udlejningsbureauets hjemmeside kan I nemt og hurtigt søge jer frem til sommerhuse, der matcher jeres kriterier. Her kan I blandt andet vælge område, antal værelser, og om det skal være et hus med brændeovn, sauna, spa, havudsigt eller lignende. Derefter får I vist de sommerhuse, der kan danne de perfekte rammer om jeres ferie på Samsø.

Vinter på Samsø

Uanset, hvilken tid på året I vælger at tage til Samsø, er øen skøn, og den emmer af en masse unikke naturoplevelser og sjove aktiviteter for alle aldre. Om vinteren vil I opleve en helt særlig stilhed og ro, der giver jer rig mulighed for fordybelse og afslapning. Samsø er derfor det oplagte sted at holde ferie, når der er behov for at komme væk fra hverdagens stress og jag.

På denne tid af året er det især de skønne naturomgivelser, der er værd at komme efter, og hvis der samtidig er frost og sne i landskabet, gør det kun oplevelsen endnu bedre. Det giver jer blandt andet mulighed for nogle dejlige gåture i den friske vinterkulde, kælketure i Nordøens Bakker og mulighed for at skøjte på gadekærrene.

Når I har fået nok frisk luft og nogle gode røde kinder, er det tid til fordybelse inde i sommerhuset, hvor I kan læse en god bog, spille brætspil eller blot slappe af og nyde hinandens selskab. Et godt tip er at vælge et sommerhus med sauna og brændeovn, så I rigtig kan skrue op for hyggen på jeres ferie i vinterkulden.

Share.

About Author

Leave A Reply