Mulighed for masser af kultur og afslapning på Malta

0

Tiden flyver afsted, og snart står sommerferien på menuen, hvorfor du skal til at tænke i, hvor turen skal gå hen. Det danske vejr er et sats, og hvis du vil være sikker på sol og varme, er det med allerede nu at finde kikkerten frem og se efter nogle af de muligheder, der er for ferie i sydens sol. Her i artiklen kan du høre mere om den festlige, madglade og kulturrige Ø Malta, som nok skal opfylde alle krav til en fantastisk sommerferie.

En fantastisk tur for madelskere

Sætter du pris på en rigtig god gang mad, hvor kokken virkelig har lagt kærlighed i den ret, som han serverer for dig? Og vil du gerne betale dét ekstra for sådan en oplevelse? Så kan du tage til Malta, hvor en sådan oplevelse er klar til dig, og du behøver ikke at betale dét ekstra. Priserne er nemlig lavere end mange andre steder i Middelhavet, og du kan derfor se frem til smagsoplevelser i verdensklasse, som ikke koster det hvide ud af øjnene. På Malta er det en fordel, hvis du kan lide fisk, eftersom mange restauranter er eksperter i middelhavskøkkenet og derfor byder dig på skaldyrs- og fiskeretter i en klasse for sig.

Oplev en utrolig historie og en spændende kultur

Er du vild med historie, er Malta den helt rigtige destination. Katakomber, templer, kirker, ridderborge, katedraler og meget andet har du i vente. Malta er – grundet sin placering i middelhavet – blevet angrebet flere gange gennem historien, hvilket sætter sit præg på de historiske bygninger, der findes på øen. Det er en utrolig oplevelse at se disse prægtige bygningsværker, og har historie din interesse, vil du sent glemme denne oplevelse.

Udover en utrolig historie kan du se frem til en frisk og farverig kultur. Der er altid gang i byerne, og på hver en gade og i hver en by vil du blive ramt af den gode stemning og kultur, der er på hele øen.

Sol, strand og sommer

Skal du på sommerferien med de høje temperaturer, det azurblå vand og de kridhvide sandstrande, er Malta det helt rigtige valg. En sådan ferie er perfekt til at lade batterierne op på, og der er god mulighed for at slippe den indre vandhund fri, som ellers normalt er lænket godt fast hjemme i kolde Danmark.

Malta er den perfekte Ø til familien, til parret og til vennegruppen, som vil på en tur, hvor der kan skabes minder til resten af livet. Lyder det som noget for dig, så kan du klikke her, hvor du kan finde mere information om den skønne Ø

Share.

About Author

Leave A Reply