Lad din næste rejse være en cykelferie og oplev naturen og friheden

0

Når de fleste skal ud på rejse, gælder det om at søge efter den billigste flybillet og flyve ned til det lille område af Spanien, hvor familien altid er, eller pakke bilen og køre til Gardasøen for 117. gang. Der er dog andre muligheder end disse klassiske rejsedestinationer og rejsemåder. Du kan prøve dig ad med en cykelferie. På en cykelferie får du lov at opleve naturens vidundere på klos hold, du bestemmer selv tempoet for turen, du kan hurtigt lave ændringer, hvis noget fanger dit øje, og cykelferien kan være så lille og så stor, som du ønsker. Du kan tage en mini-cykelferie i Danmark, hvor du sover i telt, eller du kan tage den helt store omgang til et helt andet landet.

Når cykelferien skal planlægges og pakkes til

Cykelferien kræver, ligesom alle andre ferier, lidt klargørelse. Her er nogle af de områder, du skal have styr på:

  • Sikkerheden skal være på plads. Du kommer til at cykle en del, hvilket betyder din risiko for uheld er større. Tjek om din cykel har alt, hvad der skal til (lys, reflekser, bremser osv.). Husk også cykelhjelmen. Hvis du ikke har en, kan du finde en på elcykelinfo.dk/cykelhjelm.

  • Hvis du blot vil prøve en mini-cykelferie og overnatte i telt tæt på, kan du lave et sjovt lille twist. Du kan prøve at udføre transporten via el løbehjul. Dette vil helt sikkert være en speciel og sjov oplevelse og en god historie bagefter.

  • Hvis du skal cykle ud, hvor du ikke har styr på området, og hvor signalet måske ikke er perfekt, så husk GPS og landkort.

  • Husk en form for cykellås. Irriterende at være strandet et sted uden cykel.

  • Andet grej: lappegrej og dækjern, cykelpumpe, ekstra slanger, værktøj til cykel, smøreolie, passende tøj til cykeltur og evt. cykeltøj.

Share.

About Author

Comments are closed.