Kør billigt til Italien og kom tættere på familien

0

Der er noget særligt over at være på kør-selv ferie, det er en rigtig god måde at komme tæt på hinanden som familie. Især hvis der ikke er en masse elektronik på bagsædet, men børnene selv kan finde på billege og se de lande, som de kører igennem. Italien er et rigtig godt sted at tage på ferie, da det er et land, der byder på en masse familievenlige oplevelser, der er alt for børnefamilien.

 

Hvor skal I tage hen?

Italien består af en masse skønne områder, der er en masse historie i landet både i bygninger og i deres mad. Især pizza og pasta er populært, når det kommer til den italienske mad. Et lidt ukendt område er Umbrien, der er ikke mange rejser til Umbrien, det er ikke lige så kendt et område, som eksempelvis Toscana er. Umbrien ligger i det centrale Italien, det er et skønt sted, hvor der er en masse historiske bygninger og borge. Derudover er der en masse flot natur at opleve, søer og det smukke landskab.

 

Hvad kan I opleve med børnene i Umbiren?

Den skønne natur er helt klart et fantastisk sted for hele familien at boltre sig. I kan både tage på vandreture og picnic. Trasimeno-søen er noget af et trækplaster, da det er så smukt et sted og et rigtig godt alternativ til havet, som ligger noget længere væk. Der er mulighed for at fiske, ro i robåd, spise is og hvad I som familie ellers har lyst til. Der er også smukke vandfald i området – Marmore-vandfaldene. Derudover er der også forskellige aktivitetsparker, hvor der er lagt op til riverrafting, bueskydning eller klatring. Grotter og huler er der også en masse af i området, her skal børnene ledsages af jer voksne, men det er vildt smukt og sjovt at opleve sammen.

Share.

About Author

Leave A Reply