Klatresko med mening

0

Vil du blive bedre til at klatre, eller forsøge dig med den populære sport, er det vigtigt med de helt rigtige klatresko. Campz gør dig klar til din næste klatretur med sko, der indeholder sikkerhed og de bedste oplevelser.

En klatresko skal først og fremmest sidde helt tæt på din fod, og så skal den have en god friktion, så du står helt fast. Er det første gang på klatrevæggen, kan du få et par alsidige sko, der giver dig en god start, og senere vil du finde ud af, hvilke behov du har i forhold til styrke og type klatring.

Din fod, din klatresko

Generelt for klatresko gælder, at den gummibelagte bund giver en bedre fornemmelse og bevægelighed, så du har et godt og fast fodgreb på klatrevæggen eller klippen. Skoen findes både med velcro-luk, slipper og snøre, og skal passe til lige præcis din fod, så du trygt kan stole på, at du står fast. Campz har et stort sortiment af klatresko, hvor du kan finde den rigtige for dig, og derefter skal du kun tænke på, hvordan du kommer videre på din klatretur.

Den erfaren klatrer

Er du mere erfaren og søger udenfor Danmarks grænser, er det optimalt med flere klatresko til forskellige underlag og formål. Det kan hurtigt blive en dyrere fornøjelse, men med flere par bliver hver brugt til egen hensigt og holder dermed længere. Derudover kræver udendørs klatring mere udstyr, og her kommer Campz dig atter til undsætning. Du kan med fordel medbringe en klatrerygsæk, så du har al udstyr tæt på dig. Og med den rette beklædning, handsker og klatrebælter- og hjelme kommer du ikke til at mangle noget på din tur.

Hos Campz finder du alt til din klatretur, og med den rette sko er du sikret den bedste oplevelse.

Share.

About Author

Leave A Reply