Imponér uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere med erfaring i udlandet

0

Har du behov for et sabbatår eller har du blot brug for forandringer, så tag til udlandet og skab spændende erfaringer.

Har du opholdt dig i udlandet, vil du også være utrolig attraktiv for uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere herhjemme, som værdsætter udlandserfaring, idet det viser at du er fleksibel og er god til at tilpasse dig.

Der er mange forskellige muligheder i udlandet afhængig af din situation, og vi giver her vores bud på de forskellige ting, som verden tilbyder.

Vær frivillig i udlandet

Har du behov for en pause i mellem studierne, så tag til udlandet og arbejd som frivillig.

Der er mange spændende projekter, som du kan vælge imellem når du er frivillig, og det er derfor en god mulighed, idet du med stor sandsynlighed kan finde noget, som har din interesse.

Eksempler på forskellige projekter er blandt andet at være frivillig på et børnehjem, hvor du fungerer som en ekstra hjælpende hånd, og frivilligt arbejde med dyr, hvor du hjælper skadede og mishandlede dyr, og gør en indsats for truede dyrearter.

Du kan også arbejde som frivillig indenfor sport og kultur, og kan tilpasses præcist dine interesser. Spiller du eksempelvis guitar, så tag denne med, og find et sted, hvor du kan bidrage med god musik.

Destinationen, som du skal være frivillig på, afhænger af hvilket projekt du vælger. Projekterne er nemlig udviklet i forhold til behov på forskellige destinationer – eksempelvis foregår arbejde med dyr i Ecuador – og du har dermed mulighed for at opleve en helt anden kultur.

Når du skal være frivillig på eksotiske destinationer som eksempelvis Ecuador, er det vigtigt at huske en rejsevaccination – måske endda flere, afhængig af destination – idet omgivelserne er meget anderledes end de danske, og kan påvirke din krop helbredsmæssigt.

Arbejd i udlandet

Vil du gerne tjene penge i dit sabbatår i stedet for at være frivillig, så er arbejde i udlandet en god mulighed.

Når du skal arbejde i udlandet i forbindelse med dit sabbatår, har du forskellige muligheder, og kan samtidig med din uddannelse få en masse nye oplevelser og nogle gode nye venner på vejen.

Du kan eksempelvis være salgskonsulent i Barcelona, hvor du kan kombinere dit arbejde med varme og lækker storbystemning.

Men arbejde i udlandet er ikke kun for dem der trænger til en pause mellem studierne. Er du lige blevet færdiguddannet, eksempelvis med din uddannelse til kropsbehandler, og trænger du til forandringer, så tag et år eller to, hvor du arbejder i udlandet.

Det gør dig også langt mere attraktiv for danske arbejdsgivere, når du er tilbage, og giver dig bedre chancer på et konkurrencepræget marked.

Tager vi kropsbehandler eksemplet, som er nævnt ovenfor, har du eksempelvis mulighed for at udvide din horisont indenfor feltet ved at arbejde i Malaysia, hvor de bruger piratfisk som en levende peeling eller tag til Mexico, hvor du kan lære, hvordan en blanding og salvieolie masseres ind i huden til formål at forynge huden.

Tag en uddannelse i udlandet

Er du lige blevet færdig med gymnasiet eller bachelorgraden, og har du behov for at komme væk, så tag din bachelor- eller masteruddannelse i udlandet.

På denne måde har du mulighed for at få er erfaring med at bo i et andet land, opleve andre uddannelsesformer og lære mange nye mennesker at kende.

En anden fordel med at tage en uddannelse i udlandet er, at du har mulighed for at uddanne dig indenfor dit drømmeområde, som måske ikke udbydes i Danmark.

En uddannelse i udlandet gør også et stort indtryk på arbejdsgivere, og der er altså mange forskellige fordele ved at begive dig ud på et nyt lærerigt eventyr i et fremmed land.

Share.

About Author

Leave A Reply