Hvad koster en ferie til Thailand?

0

Ønsker du at komme på ferie i Thailand, og vil du gerne blive lidt klogere på, hvor meget det vil koste dig at komme på netop en sådan ferie, så er der flere forskellige ting, som du skal sørge for at tage med i dine overvejelser i forbindelse med, at du skal ud på din rejse.

Rigtig mange forskellige faktorer kan nemlig være med til at spille en ganske væsentlig rolle i forhold til det rent prismæssige i forbindelse med, at man står og skal have gjort sig et køb af en ny rejse:

1. Hvor købes rejsen?

Blandt nogle af de faktorer, der i høj grad kan have en del at sige i forhold til det rent prismæssige, er naturligvis hvilke firma, som du beslutter dig for at købe din rejse igennem. Der findes flere forskellige rejseselskaber, som du kan tage et kig hos, når du står og skal have fundet dig en god pris på en rejse til Thailand. Blandt andet kan det tit og ofte godt være en særdeles god idé, at du sørger for at anvende en af de mange danske rejseportaler, der vil kunne give dig et godt overblik over priserne på rejser fra flere forskellige rejseselskaber – Blandt andet kan du i den forbindelse med fordel gå ind og tage dig et kig på b.la:

Hvad koster en ferie til Thailand

2. Hvornår skal du afsted

Det er bestemt ikke uden betydning, hvornår på året man beslutter sig for at tage afsted på en rejse. Prisen på en rejse til Thailand er nemlig i høj grad afhængig af, hvornår på året du tager afsted – fuldstændig ligesom med de fleste andre rejsemål. Hvis du rejser i højsæsonen, så skal du altså derfor regne med, at det godt vil kunne være en smule dyrere for dig at komme på en rejse. Sørg derfor for at tage dette med i dine overvejelser når du står og skal have foretaget en bestilling af din rejse. Måske er det mest attraktivt for dig at rejse udenfor højsæsonen? Tit og ofte er det i hvert fald billigere!

3. Hvor luksuriøst du ønsker at leve på ferien?

Thailand er, som de fleste ved, et land, hvor rigtig mange ting generelt er meget billige. Det er tit og ofte ikke særlig dyrt at købe mad, og ligeledes er kørsel i taxa samt køb af tøj samt øvrige produkter ikke noget, der er særlig omkostningstungt. Det er ikke unormalt, at man kan spise et måltid thai-mad til en pris, der svarer til omkring 10 kroner (50 bat). Dog findes der naturligvis også væsentligt dyrere restauranter i Thailand, hvor standarden naturligvis også er en anden.

På en god restaurant vil et rigtig lækkert måltid mad typisk koste omkring 90 – 100 kroner. Med andre ord skal du regne med, at der kan være stor forskel i prisen på mad, alt efter hvor du ønsker at spise, og hvordan du generelt ønsker at leve, når du er på ferie. En ting ligger dog helt urokkelig fast: Priserne er markant lavere i Thailand, end de er i Danmark – men det kommer jo nok næppe bag på nogen!

4. Hvilke seværdigheder ønsker du at besøge?

I Thailand er der slet ikke nogen tvivl om, at der er rigtig gode muligheder for at se et væld af rigtig spændende seværdigheder. En af de turistattraktioner, som blandt andet mange, der skal besøge den populære ferieø, Phuket, vælger at tage til, er Phi-Phi Island. Det er en af de absolut mest populære seværdigheder på Phuket, og derfor er der også mange, der vælger at besøge lige netop dette sted. En seværdighed som f.eks. PhiPhi-Island er blandt en af de ting, som du kan opleve, hvis du f.eks. besøger Phuket, som hører til i den “dyrere” ende.

Regn med at en oplevelse som denne vil ligge på omkring 500 kroner pr. person – men sammenlignet med så meget andet, man kan tage ud for at opleve herhjemme, er det jo ikke spor dyrt. Og fra en tidligere turist, som blandt andet har aflagt Phuket og PhiPhi-Island et visit kan jeg kun anbefale, at du tager ud for at se PhiPhi-øerne! Det er en helt igennem fantastisk oplevelse og en uovertruffen, unik natur.

5. Ønsker du at flyve direkte?

Et fly direkte fra København til Thailand vil typisk tage ca. 13 timer. Dette er naturligvis rigtig lang tid. Dog kan en mulighed eksempelvis være at mellemlande i et land på vejen, hvor du tager en billig overnatning og flyver nogle timer senere. Ved at tage en eller flere mellemlandinger på din tur, kan dette i rigtig mange tilfælde godt resultere i en ganske betydelig besparelse. Du skal dog være opmærksom på, at en rejse på 13 timer hver vej i forvejen er en rigtig lang flyvetur – og hvis en sådan rejse f.eks. skal forlænges med yderligere 6 – 8 timer, kan det for alvor blive til en lang og hård flyvetur. Dette er derfor noget, som du bør tage med i dine overvejelser, hvis du går med tankerne om at vælge en billigere løsning, hvor du mellemlander.

Share.

About Author

Leave A Reply