Har du strøm nok til den lange rejse?

0

Vi lever i en tid, hvor det er blevet meget mere lige til og også langt mere bekvemt og komfortabelt at tage på de lange rejser, som der i dag udbydes ud i verden. Det betyder, at vi gerne bruger op imod flere døgn og dermed rigtig mange timer på at komme frem til den destination, som for en stund skal danne rammen om vores liv under en skøn rejse. Men under de mange timer kan man risikere, at man løber tør for strøm, blandt andet når det kommer til ens e-cigaret. Og det er ikke alle lufthavne, der giver de bedste forudsætninger for at kunne lade den op.

Et ekstra batteri

Derfor er det en god idé at have sørget for inden afrejse at have et ekstra batteri med sig, som er fuldt opladet. Der findes flere forskellige batterier, som hver især har hver deres levetid, dog kan det være en fordel med et lidt større, der kan rumme flere timer. På den måde vil du ikke opleve, at du pludselig mangler strøm på din e-cigaret, hvilket kan være med til at forværre din rejse.

Skift det gamle ud

Med et godt batteri med dig i tasken kan du således blot skifte det gamle ud, når det er løbet tør. Derfor er du forberedt på den lange rejse, og du vil ikke føle, at du er nødt til at købe dig en pakke traditionelle cigaretter for at få stillet din trang til at ryge, fordi din e-cigaret er løbet tør for strøm.

Vælg en munter farve

Du kan desuden vælge et batteri i lige præcis den farve, du har lyst til, hvorfor du kan få din e-cigaret til at stemme overens med din stil. Du kan derfor for eksempel vælge en mere munter farve og på den måde skifte mellem udtrykkene.

Share.

About Author

Comments are closed.