Golfrejser til hele verden

0

Er du blevet interesseret i golf? Måske er du nybegynder til golf og har ikke den store viden. Hvilken bedre måde er der at finde ud af, om det er noget for dig, end at tage en rejse hen til et eksotisk og varmt sted, hvor du samtidigt kan opleve de nærliggende seværdigheder og storbyer? Læs meget mere her.

 

ClassicGolf udbyder golfrejser til hele verden. Har du en speciel reference, kan du allerede nu undersøge en af de 32 destinationer der er at finde på hjemmesiden. For at give dig en kort overblik over nogle af de mest populære steder, kommer der en lille liste her: Mallorca, Toscana, Marrakesh, Lissabon, Alicante, Casablanca og Barcelona. Læs mere på hjemmesiden, under destinationen i gerne vil til.

En luksusrejse der er skræddersyet til dine behov

Du kan pakke taskerne og tage af sted i morgen. Med eksperter, der er til for at gøre din rejse nem, vil du opleve en meroplevelse hos ClassicGolf. Her kan du bestille en rejse hvor du får fly, hotel, biludlejning og mad inkluderet. Du er som kunde i fokus, og kun det bedste er godt nok.

Kvalitet i top

Med nøje udvalgte hoteller er du sikret et fantastisk ophold. De udvalgte hoteller, bliver gennemgået af eksperter, der ønsker at kvaliteten skal stemme overens med rejsebureauets ønsker. Der er fokus på service med det professionelle personale. Hoteller ligger i en kort distance til de grønne golfbaner, som du altid vil have mulighed for at benytte.

2 vundne Awards

Der er en grund til at der tilbydes så mange spændende destinationer. I 2017 og igen i 2018 har ClassicGolf vundet World Golf Award for det bedste danske rejsebureau. Du er i gode, kompetente hænder, hos eksperter der ved hvad vi som danskere ønsker os af en ferie. Gå ikke glip af en enestående mulighed, og undersøg priserne allerede nu.

 

Share.

About Author

Comments are closed.