Gode råd og tips til den alternative ferie

0

Vi danskere elsker at rejse. Vi har det dog med at tage de samme steder hen og lave de samme ting, når vi er på ferie. Det er der selvfølgelig ikke noget galt, men hvis du er træt af den klassiske ferie til Mallorca eller backpacker rejsen til Thailand og Sydøstasien, kan det være en idé at prøve noget alternativt. Læs videre i det der følger og få inspiration til den alternative ferie.

Elcykel-turen

Der er mange fordele ved en elcykel. Der er en rigtig god måde at kombinere det komfortable med at motionere. Det kan du sagtens bruge på en cykelferie. I stedet for at traske rundt det samme sted, kan du med en elcykel komme meget hurtigere fra A til B uden, at du behøver at være helt slidt ned allerede efter første dag.

En cykelferie er selvfølgelig ikke et helt ukendt fænomen, men det er alligevel en alternativ måde at holde fri på, som formentlig vil blive meget mere populært, hvis folk begynder at bruge en elcykel til foretagendet. Lettest vil det være at holde ferien i Danmark eller et land ikke særlig langt væk.

Hold ferie i Danmark

Netop Danmark er et meget undervurderet sted at holde ferie. Igen er der mange fordele ved at holde ferie i Danmark. Først og fremmest er det både tids- og pengebesparende at holde ferie i Danmark. Det betyder, at det er noget, du kan gøre meget oftere, end hvis du eksempelvis skal på den anden side af jorden.

En ferie i Danmark behøver ikke at være meget længere end en weekend, før du får noget ud af det. Et forslag til en ferie i Danmark kunne være at tage til Vestkysten i Jylland. Her er der utrolig flot natur og en masse gode muligheder for at finde fede boliger at opholde sig i.

Du kan også tage på en storbyferie. Det kan både være en ferie i Aarhus og København. Begge byer er fantastiske på hver deres måde. Hvor København minder mere om en klassisk storbyferie, har Aarhus en mere afslappende natur. Her kan du sidde ved et af de mange spisesteder i nærheden af noget vand og nyde et glas rødvin og det sidste af sommeren (efteråret).

Jagtferie

Der er eller andet helt specielt ved at være på jagtferie. Du er i naturen på en helt anden måde, end du ellers er vant til. Måske er det fordi, du er i naturen for at frarøve den et af sine væsner?

Der er mange gode steder at tage på jagtferie. Du kan tage den helt store tur i Alaska eller Australien, men det er også muligt at gøre det meget mere simpelt. Hertil kan du for eksempel tage til enten Sverige eller Norge, hvor der er en helt forrygende natur og et meget rigt og mangfoldigt dyreliv.

Uanset om du vælger den ene eller den anden variant, er det en god ide at være systematiseret i den planlægning af turen. Det kræver en del i forhold til forberedelse. Du skal blandt andet være opmærksom på jagtsæson.

Derudover er det vigtigt, at du har styr på pakningen. Det er en lille katastrofe, hvis man glemmer noget af sit jagtudstyr. Det gælder både i forhold til tøj og de mere funktionelle elementer såsom kompas og gevær og så videre.

Share.

About Author

Leave A Reply