Gode råd hvis dit fly er forsinket eller aflyst

0

Skal du på ferie, eller på en forretningstur i den nærmeste fremtid, er det måske aktuelt for dig at læse dette indlæg.

Flere og flere flyselskaber udsætter dagligt mange tusinde passagerer for masser af forsinkelser og aflysninger. Dette koster dem tusindvis af kroner, men værst af alt koster det også dig for en masse tid og besvær. Selvom det er dyrt for selskaberne, er det langtfra ligeså dyrt som det reelt set burde være.

En godtgørelse på 4.500kr – hvordan?  

Det er nemlig sådan. Ligeså snart man er ramt af en flyaflysning, eller en flyforsinkelse er man i kategorien under berettigelse til en kompensation. Afhængig af hvor din rejse går hen, samt alvoren i forsinkelsen, eller aflysningen er reglerne forskellige.

Som privatperson kan det være ekstremt svært at tage stilling til. Samtidig også fordi, at man i forvejen har en del ting, at tænke på når man bevæger sig ud i lufthavnen. Ofte kan det være svært at overskue mere end højst nødvendigt. Derfor ser man også, at rigtig mange danskere helt bortser sin situation til at kunne søge sin kompensation på 4.500k, efter en forsinkelse eller aflysning.

Mange mener ikke det er bøvlet værd, men en ny undersøgelse har netop vist, at op imod 70% af de danskere der ikke søger deres kompensation reelt set er berettiget til at få en mindre, eller fuld kompensation for det ekstra besvær de nu har måttet været udsat for.

Dette har jeg været udsat for – hvad gør jeg?

Det kan også være ovenstående giver dig flashback fra tidligere episoder du har oplevet i lufthavnen. Du har måske før været udsat for enten en forsinkelse, eller aflysning. I så fald kan du i princippet stadigvæk være berettiget til din kompensation. Afhængig af hvor du har været fløjet hen, kan det altid være en god idé at undersøge muligheden en ekstra gang, for at være sikker på om man har nogle penge til-gode fra det valgte flyselskab.

Synes man det virker ekstremt uoverskueligt, har den danske virksomhed Easyflighthelp oprettet et selskab, med det formål at hjælpe danske kunder med at køre sagen mod det enkelte flyselskab. Alle sagsomkostninger er gratis, med mindre man er berettiget til en kompensation. Det er super enkelt og hurtigt, og kan spare én for både tid og ressourcer.

Er du i tvivl om du måske har været berettiget til en erstatning på en af dine tidligere flyrejser, eller senere udsættes for aflysninger eller forsinkelser bør du udfylde denne formular, som du finder på Easyfligthelp. Klik på Easyflighthelp formular til fly kompensation.

Vi håber at du kunne bruge tippet, sådan du altid er indforstået med hvordan reglerne hænger sammen i sådanne situationer.

Share.

About Author

Leave A Reply