Find drømmerejsen på feriespotter og få unikke gastronomiske oplevelser

0

Når vi nu nærmer os efteråret, er der allerede tegn på, at solen er lidt svagere i sine stråler og et varsel om, at der nu går lang tid før vi ser den for fuld kraft igen. Det kan være her, hvor man begynder at drømme sig syd på, til sol, varme og strand samt udsøgte og helt unikke gastronomiske oplevelser.

Hvordan og hvor får man da dette? Det ser vi nærmere på her, så hæng på og bliv inspireret til dit næste kulinariske eventyr.

Rejs til Spanien med Feriespotter

Hos feriespotter.dk har de specialiseret sig i at spotte alle de billige, men gode ferierejser. Her er rejser til Europa, hvor Alicante, Rom, Mallorca og Biarritz lokker med sine skønne strande, sin historiske by atmosfære og kulinariske oplevelser, der kredser om hjerte for gode og simple råvarer.

I Alicante kan I nyde den spanske havneby, der ligger skønt ud til Middelhavet og byder på skønne sandstrande, en fin strandpromenade samt en god gåtur op til det gamle borganlæg, hvorfra man har den vildeste udsigt ud over Middelhavet.

Alicante og Spanien generelt er gastronomisk kendt for sine risretter, herunder den verdensberømte paella. Vælg den med enten kød – kanin og kylling, med fisk og skalddyr eller en “paella mixta”, der kombinerer kød og skaldyr.

Gourmetmad i Michelin klasse

Er du/I en ægte gourmet elsker, vil der være nok af oplevelser i vente, som byder på gastronomi i særklasse, og her kan især Mallorca byde på op til flere restauranter, der har opnået den verdensberømte og meget eftertragtede Michelin stjerne. Disse restauranter ligger også helt unik i skøn natur i bjergene eller inde i selve hovedbyen Palma, hvor der er lystbådehavne og et gotisk gammelt kvarter.

I Michelin restauranterne har de kredset særligt for maden og de råvarer, der bliver brugt og der er brugt mange kreative tanker for at anrette det smukt og kombinere smage og ingredienser, der ellers ikke plejer at blive mikset sammen.

Pizza i Rom

Ingen pizza smager nær så godt som i Rom! Den stenovnsbagte og helt sprøde, friske pizza, som kun italienere kan kreere den. Tilsæt da også en god portion friske råvarer ovenpå pizzaen som mozzarella, tomat og skinke og et strejf af oregano og basilikum og himlene vil åbne sig for dine smagsløg, kun gjort endnu bedre af en rigtig fyldig italiensk rødvin.

Når I sidder der, og nyder måltidet, kan I samtidig evaluere dagens oplevelser i Peters Kirken, Colosseum og Forum Romanum, alt sammen på grund af feriespotter.dk.

Share.

About Author

Leave A Reply