Fantastisk ferie til Nordkap

0

Når det bliver tid til at bestille sommerferie, er det ofte med blikket rettet mod sydens sol. Men der er mange spændende og spektakulære muligheder ved at kigge nord på. Nordkap, som ofte betegnes som ”Nordens tag”, giver i juni og juli måned for eksempel mulighed for at opleve midnatssolen, som skulle være yderst fascinerende. Rejser til Nordkap kan foregå hele året, hvor man blandt andet i vintermånederne kan køre med slædehunde.

En skræddersyet rejse kan være dejligt befriende

Når du skal på ferie er der mange ting, der skal planlægges, besluttes og organiseres – især hvis det er en længere rejse med mange stop og seværdigheder. For hvilken rækkefølge skal det hele ske i? Hvilke steder er de oplagte at besøge? Og hvor bestiller man de gode billetter til attraktionerne? Alt dette kan man være for uden, hvis man vælger en rejse, der allerede er planlagt, så man undgår at blive ør af alle beslutningerne og logistikken. Er man for eksempel alene, kan det også være det dejligste at opleve alle de spændende tiltag sammen med andre, så man har nogle at dele det hele med. Er man en hel gruppe, der gerne vil afsted, så er det også lettere, hvis der er en rejseleder, der har planlagt det hele for en.

Tag med Panter Rejser til Nordkap og Lofoten

Panter Rejser er specialister i Nordkap rejser, og har planlagt det ultimative program til dig, der gerne vil opleve både Nordkap og Lofoten. Der er tænkt på det hele, og det eneste du skal er stort set kun at pakke din kuffert og møde op på et af de planlagte opsamlingssteder. Rejser til Nordkap vil altid være noget helt specielt, men at dele oplevelsen med andre ligesindede, hvor der er styr på det hele, må være drømmen. Næste gang du planlægger en rejse, kan det således måske være en fordel at kigge lidt mere nord på. Der er i hvert fald mange skønne muligheder hos vores naboer i Norden.

Share.

About Author

Leave A Reply