Fantastisk ferie i Frankrig

0

Små floder der bugter sig gennem landskabet, friske råvarer fra det lokale torvemarked, bedårende landsbyer, fantastiske sandstrande, duften af lavendelblomster og fortovscaféer, der dufter af den franske charme. Det er lige præcis, hvad en ferie til Frankrig handler om. Her kan man være sammen med sin familie, måske af flere generationer eller dele fantastiske franske minder med gode venner, eller andre man holder af. Frankrig byder altså på alt fra kulturelle ophold til afslapning og vandreferie i alperne. Derfor er det forståeligt og klart, at flere millioner af turister hvert år tager dertil, netop fordi landet kan opfylde så mange behov og ønsker.

 

Oplevelser for hele familien

Frankrig er for hele familien, og uanset om man er høj, lav, ung, gammel, tyk eller tynd, så er der aktivitetsmuligheder overalt i landet. Det kan være, at man vil opleve den franske historie og kultur eller besøge en større park, hvor man kan komme i et stort vandland eller se forskellige shows med delfiner og spækhuggere.

 

Frankrig er også kendt for deres gastronomiske køkken og delikate vine. Man kan få en rigtig kreativ og kvalitetsbevidst madoplevelse, hvis man besøger én af Frankrigs 600 Michelin restauranter. Her kan man med garanti smage på nogle af de franske specialiteter såsom moules frites, chokolademousse, snegle, fondue eller raclette, hvilke er retter, som man faktisk i forvejen er mere eller mindre bekendt med i Danmark også.

Derudover kan man smage på den franske vinindustri og virkelig sanse vinkulturen, idet det er muligt at bo i en af de kendte vinregioner.

 

Spar penge med afbudsferie

Udover den fantastiske kultur og stemning er landet også fyldt med storbyer såsom Paris, Marseille, Nice og Lyon, som byder på fantastiske storbyferier. Uanset hvor end man kommer hen i Frankrig, er man dog sikker på at få fyldt rygsækken op med fantastiske oplevelser på den ene eller anden måde. Derfor kan man uden bekymringer tage en af de mange afbudsrejser til Frankrig.

Share.

About Author

Leave A Reply