Få styr på de praktiske foranstaltninger inden du rejser

0

Skal du snart ud at rejse, kan det være en god idé, at får styr på de praktiske foranstaltninger inden du rejser. Hvis du tager af sted, men har et par hængepartier derhjemme, kan det godt være svært at slappe rigtigt af, når du er afsted, og det er en ærgerlig måde at holde ferie på.

Hav styr på tænderne

Noget af det værste der kan ske, når du er ude at rejse, er at få tandpine. Det er ikke sjovt at være på ferie med tandpine, og bestemt heller ikke sjovt at skulle til tandlæge i et fremmede land, hvis der opstår noget akut, som ikke kan vente til du kommer hjem.

Det er derfor en god idé at få tjekket tænderne, inden du tager afsted på din næste rejse. Tandlægen er sikkert ikke lige dit ynglingssted, men det kan hurtigt ødelægge din ferie, hvis tænderne ikke er i orden, og det er derfor besværet værd, at besøge tandlægen.

Du kan fx også få lavet en tandblegning, inden rejsen, så tænderne er helt klar til at få taget en masse gode billeder på ferien.

Få ro på kroppen

På en rejse skal du selvfølgelig opleve en masse, men endnu vigtigere skal du også slappe af, så du får en pause fra hverdagen. Men for at slappe af, er det vigtigt at du har ro på – både i sind og krop.

Hvis du har nogle skavanker på kroppen, kan du derfor overveje at få det ordnet inden du tager ud og rejser. Det kan fx være rygproblemer eller ondt i nakken, som, ligesom tandpine, kan ødelægge en ellers god ferie.

Hvis du har ondt nogle steder kan Body-SDS ofte hjælpe. Body-SDS kan hjælpe dig af med mange forskellige skavanker, og hvis du kommer af med dem, inden ferien, får du en meget bedre mulighed for at slappe af.

Få ordnet alle telefonopkald

For at kunne slappe rigtig af, skal du også have ordnet alle de hængepartier, du har derhjemme inden du tager af sted. Det kan både være papirer der skal ordnes, eller telefonopkald du mangler at lave. Uanset hvilke hængepartier det er, er det vigtigt at få dem ordnet, inden du tager afsted. Så undgår du at få ødelagt feriestemningen, ved lige at komme i tanke om det, du ikke fik ordnet inden ferien.

For at være sikker på at du når det, kan du sætte en time af i kalenderen, til at få styr på hængepartierne. Når det står i kalenderen og du har sat tiden af til det, bliver det meget nemmere at få det ordnet, så du er klar til at tage du at rejse.

Økonomi

Inden du tager ud og rejser, er det også en god idé at have styr på økonomien til din rejse. Læg et lille budget til rejsen, så du undervejs kan se, hvor mange penge du har brugt i forhold hvor mange penge du havde til rådighed fra starten.

På den måde slipper du får at skulle til at finde du af hvor mange penge du egentlig kunne bruge, når du er afsted. Hvis du har styr på det på forhånd, er det meget nemmere at beholde overblikket.

Lej din bolig ud imens du er væk

En måde hvorpå du kan tjene lidt penge, imens du er på ferie, er ved at leje din bolig ud, imens du er væk. Det er selvfølgelig mest på længere rejser, at det kan betale sig at leje sin bolig ud. Men selvom du ikke skal rejse i flere måneder, kan du godt overveje at leje din bolig ud imens, hvis du fx har en bolig i en af de større byer, vil det sikkert ikke være et problem at finde en lejer til den, du kan fx finde en lejer gennem en boligportal.

Share.

About Author

Leave A Reply