Det skal I lave på jeres næste ferie

0

Er du også ærgerlig over, at sommerferien allerede er slut? Begynd allerede nu at planlægge din næste ferie med din familie. Det er rart at have noget at gå og se frem til. Når hverdagen så bliver trættende, kan du altid minde dig selv om den ferie, du skal holde næste gang. Men hvad kan I finde på at lave?

Tag på campingferie

Campingferie med familien lyder måske som noget, I kun kan lave i sommerferien, men det passer faktisk slet ikke. Selvom der er større chance for dårligt vejr i efterårsferien f.eks., er der ikke noget hyggeligere end at sidde i en campingvogn, når det regner udenfor. I kan underholde jer selv med kortspil og varm kakao. Hvis det bliver kedeligt for de mindste, kan I altid sætte en film på iPaden. Det eneste I skal tænke på, er at få pakket noget praktisk og afslappende tøj. Udover det skal I bare koncentrere jer om at hygge jer sammen. Læs mere om camping her.

En tur i sommerhus

En tur i sommerhus er hyggeligt alle tider på året. Om sommeren kan I bruge tiden på at lege i haven og tage sol. Hvis det derimod er efterår eller vinter, kan I bruge tiden foran pejsen med uldstrømperne på og varm kakao i hånden. Der er ikke noget mere hyggeligt. Uanset hvor I er, er der også altid tid til en lang gåtur.

Ferie i naturen

Hvis I er friske på en udfordring, kan I bevæge jer ud i naturen i et par dage på hver sin cykel og en taske bagpå. Nu skal I bare lede efter et shelter, hvor I kan overnatte. Hvis ikke I har prøvet det før, kan det godt virke som noget af en udfordring, men det vil sikkert blive hyggeligt og bringe jer tættere sammen i sidste ende.

Share.

About Author

Comments are closed.