Den bedste ferie for at stresse af

0

Vinteren er godt på vej. Her i Danmark betyder det ikke kun jul og småkager, men også flere måneder med kulde, sne eller regn, og ikke mindst mørke. Det er ikke så underligt at mange af os drømmer os langt væk på en skøn badeferie, der hvor dagene er længere, lysere og helt sikkert også lidt varmere. I de kolde vintermåneder er det langt væk fra Danmark! Men, hvis du skal på ferie for at afstresse, er det slet ikke sikkert, at du behøver alt det.

Ferie uden laptop og fibernet

Mange af os forestiller os, at når vi tager på ferie, så får vi slet ikke brug for vores laptop. Vi skal jo ud for at nyde naturen eller på opdagelse spændende steder. Alligevel tager vi den med, og vi kan vi ikke lade være med lige at tjekke om ikke der er god internetforbindelse og godt signal, der hvor vi skal bo. Derhjemme er vi jo vant til fibernet og perfekt dækning og vi skulle jo nødigt blive irriterede. Vel? Men, måske du netop skal overveje, om ikke det var en ide netop ikke at tage laptop med. Og at der måske ikke er perfekt dækning. Vi slapper nemlig endnu bedre af, når det slet ikke er en mulighed.

Badeferie på stranden, eller hygge i hytten

En badeferie på Zanzibar eller et andet skønt, varmt sted, er afslappende for de fleste. Men, sådanne spændende steder og det gode vejr fordrer jo også til, at vi skal ud og se ting. Hvis du er virkelig stresset og mest af alt tager på ferie for ikke at lave noget, er det ikke nødvendigvis det bedste valg. Overvej i stedet at leje en lækker hytte et sted oppe i bjergene. Et lille sted, langt fra byens stress og jag, hvor du bare kan slappe af og nyde naturen. Måske endda netop et sted uden perfekt dækning og fibernet, men med lækkert badekar og udsigt ud over bjergene i stedet.

Er hjemme godt nok?

Det ved du bedst selv. For nogle er det faktisk nok, bare at have fri. Har du brug for at få styr på dig selv og dine hverdag, så er det slet ikke sikkert at en ferie er særlig afslappende. Måske det er nok at holde en lang ferie derhjemme og trække stikket ud i en helt uge og bare ikke tænke på arbejde og andre forpligtelser overhovedet.

Share.

About Author

Leave A Reply