Bliv klar til ferien med den rigtige forsikring og et par høretelefoner til køretiden

0

Forsikringer er altid essentielt at have i orden, så man har sikret sig selv, sin familie og sin økonomi imod uforudsete hændelser, der er dømt til at opstå. Vi har alle de typiske indbo og ulykkesforsikring, der gør, at vi altid er sikrede imod tyveri og ulykker. Når man tager på ferie glemmer man dog til tider at det er en god idé at tilkøbe ekstra forsikringer, der har udvidet dækning. Især hvis man er en familie der holder meget af selv at køre på ferie, kan det være helt oplagt at tegne forsikring på vejhjælp. Ingen gider at være dem der står i kanten af den tyske autobahn, med en kølerhjelm det ryger fra, uden der er udsigt til nogen form for hjælp.

Selvom du har tegnet en bilforsikring hos dit forsikringsselskab, er det ikke sikkert at den dækker alt det du tror den gør. Det er derfor vigtigt altid at læse, hvad forsikringen egentlig dækker, og om den dækker kørsel uden for Danmark. Typisk er det mest brugbare ved kørsel på ferier, vejhjælp, ikke indeholdt i din forsikring, og skal derfor tilkøbes efterfølgende. Vær opmærksom på, at en bilforsikring ikke altid er nok for dig.

Forsikring til din campingvogn

For rigtig mange danskere er det at medbringe campingvognen til Italien eller Tyskland en stor favorit, men der skal man igen være opmærksom på, at ens forsikring ikke dækker. Den klassiske bilforsikring dækker ikke campingvogne, hvilket betyder, at man skal have fat i en forsikring til sin campingvogn alene, som er obligatorisk. Desuden dækker dit vejhjælpsabonnement typisk heller ikke campingvogne, som gør at man ville skulle betale absurde beløb for eksempelvis at få sin campingvogn bugseret i samme omgang som sin bil. Disse problemer ville nemt være afhjulpet, hvis man havde husket at tegne en campingvognsforsikring, med vejhjælp, i samme omgang som man tegnede forsikring på sin bil. Et godt tip er at det er muligt at få rabat hos selskaberne, hvis man tegner begge ting hos samme udbyder af forsikringer, så husk at forhøre dig om det.

En campingvognsforsikring indebærer en kaskoforsikring, og en indboforsikring, herefter kan man så tilkøbe vejhjælpen, hvis man kører meget med sin campingvogn. Vejhjælpen dækker al kørsel i Europa, og omfatter blandt andet bugseringer, fritrækninger af campingvognen, og punktering og hjulskift. Campingvognforsikring kan købes her.

Slip for trafikkens larm med et par B&O høretelefoner

Når man skal køre lange ture sydpå om sommeren, er det for mange også helt nødvendigt at kunne lukke trafikkens larm og støj ude. Det gør man bedst med et par solide høretelefoner, der kan fylde dine øregange med dine yndlingshits fra den danske og internationale scene, i stedet for monoton trafikstøj. Det gør man bedst med et par høretelefoner med ”active noise cancellation” i, som betyder at høretelefonerne lukker al anden lyd end musikken ude. I Danmark er et af de bedste bud på sådan et par høretelefoner et par fra B&Os nye ”Beoplay H” serie. Beoplay H8 har for eksempel denne active noise cancellation, og ville være det perfekte køb til bilturen, eller bare til hverdagsbrug. Se B&O høretelefoner her.

På denne side, kan man erhverve sig et par B&O Beoplay H8 høretelefoner for den nette sum af 185 kr. i måneden rentefrit, og ville derfor være et oplagt sted, at købe sit nye par høretelefoner, hvis man ikke har næsten 4.000 kr. at smide efter dem, på nuværende tidspunkt. Denne del henvender sig nok mest til dig som passager, da det er vigtigt som chauffør at kunne holde opmærksomheden på vejen, og høre hvordan trafikken udarter sig, hvis der eksempelvis kommer en ambulance eller politibil drønende med udrykning.

 

Share.

About Author

Leave A Reply