Bliv klar til ferie

0

Feriestemningen er ved at komme frem, og det kribler i maven, da man ikke kan vente til at sidde i flyveren på vej afsted på ferie. Man forestiller sig allerede gå nede langs vandet med bare fødder i det varme vand på vej hen for at mærke saltvandet, mens solen skinner. Dette er noget de fleste mennesker kan genkende og ofte drømmer om. Dog kan dette engang i mellem være en drøm, da man ofte kan tænke for meget over arbejde og de praktiske hverdagsopgaver.

 

Farvel arbejde – vi ses om noget tid

Når du har ferie, har du ferie. Det gælder derfor om, at du får sagt ordentligt farvel til dit arbejde inden, at du tager afsted på ferie. Gør dig derfor ferieklar på arbejdet få ordnet de sidste arbejdsopgaver i ro og mag, så du ikke skal tænke over dette, mens du er afsted. Snak med dine kollegaer, hvis der er noget, som I skal vende. Sørg for, at når du går hjem fra din sidste arbejdsdag inden ferien kalder, at du får lukket din mail og telefon. Hvis nogen prøver at komme i kontakt med dig, så sørg for, at der kommer telefonsvarer på, som fortæller, at du er på ferie, og du har derfor ikke muligheden for at tage den lige nu.

 

Hjemmefronten

Inden feriestemningen og ferie kan melde sig 100 procent, er der ting, som skal ordnes på hjemmefronten. Husk på at tage en ting ad gangen og ikke stress rundt. Praktiske ting, som skal ordnes, indebærer bl.a. at få pakket og støvsuget – tjek testoverblikket.dk – støvsuger test ud. Når I kommer hjem, er det et rent hjem, som er støvsuget.

Inden afrejse skal I sørge for at få omstillet alarmen, hvis I har alarm til nogen andre venner eller familiemedlemmer i tilfældes af, at der skulle ske noget, mens I er afsted. Lav en pakkeliste til jeres ferie, hvad skal I pakke? På denne måde undgår i at glemme ting, og I kan derved krydse af undervejs, som I får det pakket.

 

Share.

About Author

Comments are closed.