Besøg Venedig før det er for sent

0

Venedig er en ikonisk by, som nærmest er garant for at levere en romantisk oplevelse. Byen er fyldt med original arkitektur, og med gondolerne i vandoverfladen i kanalerne vil det være en by, der vil opleves som meget anderledes fra et dansk synspunkt. Men den spektakulære oplevelse, som vi kender den i dag, vil ikke være mulig i fremtiden. Venedig synker omkring 2 mm om året, og med den stigende vandstand på grund af klimaforandringerne kan man ikke sige med sikkerhed, hvornår Venedig ikke længere er til at besøge. Øens bygninger står på træpæle, som er ved at rådne, hvilket er endnu end faktor, der kan spille ind i, hvor lang levetid byen i Adriaterhavet har tilbage.

Men for at sørge for at du kommer afsted i tide, kan det være, at du har brug for en økonomisk hjælp til flybilletten og hotellet. Og her kan et mindre lån være en mulighed. Find en låneberegner her og opdag, hvilket lån der bedst betaler sig for lige netop dig.

Markuskirken og Markuspladsen i Venedig

Markuskirken og Markuspladsen er sammen med gondolerne nogle af de mest ikoniske seværdigheder i Venedig. Gulvet i Markuskirken viser tydelige tegn på, at byen er ved at synke, og det har således en ujævn overflade. Markuspladsen bliver oftere oversvømmet, og den er nogle gange belagt med brædder til at gå på. Men det hele skal ikke lyde så dystert, for Venedig er stadig stående, og på dage med solskin og tørre fliser, er Venedig en af de smukkeste byer. Venedig er en by, som mange besøger i en dag. Det er således en god ide at kombinere din ferie til et andet sted i Italien med et besøg i Venedig. Derfor kan det være smart at holde øje med vandstanden og vejrudsigten, imens du er på din ferie i Italien, og vælge at tage af sted på en solrig dag, hvor du kan opleve byen, som du bør huske den. Se mere her for ferier i Italien, og find det sted du vil bo, og hvorfra du kan komme til Venedig.

Sukkenes Bro

Der er meget historie i Venedig og Sukkenes Bro, er både en flot bro med et æstetisk flot udtryk, og så har den også en bevægende historie. Broen er fra 1602, og går mellem fængslet og retten i Venedig. Udsynet fra de små vinduer, dækket af gitter, var det sidste glimt af lyset de dømte så, inden de kom i fangekælderen på den anden side. En anden og mere positiv forbindelse med Sukkenes Bro er, at par der sejler under broen i en gondol og kysser hinanden derunder, vil få et lykkeligt ægteskab lige til deres dages ende.

Share.

About Author

Leave A Reply