De bedste tips til at rejse med små børn

0

Der skal ikke meget til for at du kan få en uforglemmelig ferie med dine børn. Faktisk kan disse 3 lette råd gøre rejsen mere overskuelig og give dig den bedste start på familieferien. Vil du gerne ud og rejse nu og her, men har du ikke nok på kistebunden? Lån penge til din næste uforglemmelige ferie med familien.

 

1. Tænk over, hvad og hvordan du pakker

Legetøj og pusletasker fylder mere, end man lige tror. Undersøg derfor ved bestilling af rejsen, hvor meget bagage du må have med, så du ikke overstiger flyselskabets begrænsninger. Ved de fleste flyselskaber må du både have pusletasken og en klapvogn med ombord, så du er forberedt til flyveturen.

 

2. Undersøg, om du må have babymad og væske med ombord på flyet

Man må ikke medbringe mere end 100 ml væske ombord på i håndbagage på fly. Der kan dog være undtagelser for babymad, men da dette er forskelligt fra flyselskab til flyselskab er det vigtigt, at du undersøger, hvad reglerne er for dit flyselskab, samt hvor meget babymad der er i beholderen, inden du pakker mad til børnene. Ofte er stewardesserne meget hjælpsomme og kan for eksempel hjælpe med kogende vand til at blande mælkepulver op med, så du ikke behøver at medbringe væske selv.

 

3. Børnenes sovetider

Selvom du ikke fuldstændig kan styre, hvornår børnene trænger til en lur, kan det være en god idé at forsøge at planlægge dette i forhold til rejsen. Lufthavne er spændende univers for små børn, så ventetiden inden boarding kan bruges til leg og nærvær med børnene. På den måde får de brugt noget energi, så de muligvis kan sove under flyveturen. Og så er legetøj og underholdning en god idé til at få tiden ombord på flyet til at gå lidt hurtigere for de små.

Share.

About Author

Leave A Reply