5 vilde, og måske vanvittige, metoder til at rejse mere

0

Du kender sikkert til følelsen af, at du ikke rejser nok. Hver gang du kommer hjem fra en ferie, kan du slet ikke vente med at komme af sted igen.

Heldigvis kan du sagtens rejse mere, hvis du har lyst til det. Du skal blot følge disse 5 vilde metoder. Med dem behøver dine mange feriedage ikke blive brugt i dit hjem.

1. Køb stort ind

De fleste køber kun mad ind til få dage ad gangen. Dette er godt for stop madspild bevægelsen. Men du kan sagtens købe stort ind og aldrig smide mad ud. Hvis du køber kød på tilbud, kan du lave mad til hele ugen. Dette gør også, at du sparer meget tid, og derved har du mere tid til metode 2.

2. Find et deltidsjob

Den letteste måde, at få flere penge til din næste ferie, er ved at arbejde mere. Det kan være, du kan tage flere timer på dit arbejde. Hvis du ikke kan, kan du finde et deltidsjob. Der er altid nogle, som har brug for en, som kan arbejde 10-15 timer om ugen for dem.

3. Find billige produkter på nettet

Du kan købe mange produkter langt billigere online, end du kan i fysiske butikker. Lav en liste over de ting, som du køber i fysiske butikker og sammenlign så prisen mod en webshop. F.eks. kan du købe blækpatroner langt billigere på nettet.

4. Spis altid hjemme

Der er ingen grund til at spise ude. Især ikke når du laver mad til hele ugen, når du køber stort ind. I stedet for at spise ude med venner eller familie så spørg om de ikke kommer forbi til noget mad. Du bruger stadigvæk færre penge, end hvis du kun skulle betale for dig selv ude.

5. Sig nej til fester

Fester er dyre, fordi du skal drikke alkohol og have en gave med. Sig nej tak til 90% af de fester, du bliver inviteret til.

Share.

About Author

Comments are closed.