5 ting, der gør din skiferie billigere

0

Har du planer om en snarlig skiferie med familien eller vennerne, er du helt sikkert interesseret i at vide, hvordan du kan spare flest mulige penge på turen. Vi giver dig her fem tips til en billig skiferie

En skiferie er en hyggelig, sjov og aktiv ferieform, der både er oplagt at nyde med familie eller en gruppe venner. Men er det studerende eller en børnefamilie, som skal af sted på ski, kan økonomien nemt blive en smule stram, og så kan det virke uoverskueligt og svært at få råd til en skiferie. Heldigvis er der mange gode muligheder for at spare penge på skiferien:

  1. Tidspunktet, du rejser på

Én af mulighederne er at sørge for at planlægge skiferien udenfor højsæsonen. Rigtig mange vælger at tage af sted i skolernes vinterferie, hvilket får priserne til at stige markant i netop den uge. Blandt danske skigæster er ugerne 5, 6, 7, 8, 9 og 10 nogle af de mest populære. Derfor gør du klogt i at vælge en anden uge end disse, hvor priserne er en del lavere. På den måde undgår du blandt andet også de lange køer ved liftene og overbookede restauranter.

  1. Valg af skibureau

Der er også mange penge at spare, når du vælger at booke din skiferie via et af de større rejseselskabers lavpris-bureauer som eksempelvis ClickSki. ClickSki tilbyder billige skirejser til Østrig og Tyskland, men på trods af de lave priser, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Her kan du vælge mellem mange spændende destinationer med gode indkvarteringsmuligheder og attraktive børnepriser. Du vil også både kunne spare tid og penge på transport til disse skidestinationer.

  1. Indkvarteringsmulighederne

De centralt beliggende indkvarteringsmuligheder er naturligvis meget populære og dyre. Derfor bør du vælge indkvartering med omhu, så du undgår de høje priser. Her skal du både sørge for at kigge efter de billigste hoteller og hytter, men beliggenheden er især også vigtig at vælge ud fra. Ved de fleste destinationer er transportmulighederne rigtig gode, og selvom du bor lidt væk fra pisterne, vil du hurtigt kunne komme derhen – eksempelvis med bus. I de fleste tilfælde vil indkvartering et par kilometer fra skiområdet kunne spare dig et par tusinde kroner.

  1. Længden på skiferien

Når du skal til at booke skiferie, kan det også være en stor økonomisk fordel for dig, hvis du korter et par dage af skiferien. Du kan nemlig spare en hel del penge i skiferiebudgettet ved at undgå de dyre overnatninger i weekenden. For at gøre din skiferie så billig som muligt, er det derfor en god idé at overveje, om du kan nøjes med 4-5 dage på ski, så du ankommer til skisportsstedet om søndagen og tager hjem igen om fredagen.

  1. Anskaffelse af skiudstyr og skitøj

En skiferie kræver en hel del udstyr og det helt rette varme tøj. Derfor kan det også hurtigt løbe op, når du skal ud at investere i det. Der er dog rigtig mange penge at spare, når de forskellige butikker kører med udsalg, eller hvis du undersøger mulighederne for at købe noget brugt skitøj og -udstyr. De fleste, som sælger tøj og udstyr, har kun brugt det få gange, og kvaliteten kan derfor sagtens være fin. Endnu bedre er det selvfølgelig, hvis du kan låne af familie eller venner, så du kun har ganske få eller ingen udgifter overhovedet til denne del af skiferien.

Med fokus på de fem ovenstående punkter, når du booker din næste skiferie, vil du med garanti kunne spare rigtig mange penge på ferien uden at skulle gå på kompromis med de sjove oplevelser.

Share.

About Author

Leave A Reply