5 rejseapps til dit smartwatch

0

Der er mange tusinde af os rejselystne danskere der går rundt med et smartwatch, og på rigtig mange af dem, er det et lille æble. Der er derfor også mange af os, der har det med på vores rejser, men der er også rigtig mange af os, der ikke får det optimale ud af de muligheder som uret tilbyder. Vi har her samlet en række af de bedste apps, der kan gøre din rejse lidt lettere.

1: Apple Maps

En af de ting de fleste af os er ude for, når vi er ude og rejse, er at vi er et nyt sted, og derfor ikke kender vejen. Med Apple Maps har du mulighed for at finde vej, i hvert fald hvis du er i en by, hvor det godt kan knibe, hvis du er lidt længere uden byzonerne. En anden ting appen kan udover at vise vej, er at den trækker hotelbedømmelser fra eksempelvis Tripadvisor ind, så du kan finde gode steder at overnatte, hvis det bliver nødvendigt.

2: Tripadvisor

I forlængelse af Apple Maps der trækker Tripadvisor ind, så kommer vi heller ikke uden om TripAdvisor, for selvom det kan være svært altid at regne specielt meget med de bedømmelser der er i app’en, så er den nærmest uundværlig, hvis man er steder, man aldrig har besøgt tidligere.

3: Hotels.com/Booking.com

To app’s der ligger op af hinanden og det er da heller ikke sikkert, at du har den store brug for begge to, men hvis du er ude at rejse lidt på egen hånd, er det rart at kunne booke et hotel direkte fra armen og kende priserne på der, hvor du er på vej hen.

4: Uber

Der er skrevet meget om Uber i Danmark, og der er mange holdninger til det, men i udlandet og ISÆR i USA er det nærmest uundværligt, og det er langt lettere at få fat i en Uber, end at fange en taxa mange steder. Nemt og bekvemt – ganske enkelt.

5: IHG Translator

Hvis du er i et land hvor du ikke kan sproget, kan du hurtigt komme på glatis, og så er det rart at have de vigtigste gloser med et par få kliks, hvis du støder ind i mennesker, hvor engelskfærdighederne ikke er blandt de bedste.

Share.

About Author

Leave A Reply