5 praktiske ting du skal huske før du rejser

0

Hvis du skal ud at rejse inden længe, er du sikkert i fuld gang med at planlægge alt det spændende, der skal ske på rejsen. Hvad skal I se? Hvad skal I spise, og hvor skal I slappe af? Der er så mange spændende ting, man skal udforske på en ny destination. Før man rejser, er det dog en god idé lige at bruge et par timer på at overveje nogle praktiske ting i hjemmet.

Sikring af dit hus

Når du tager på ferie, skal du sikre dit hus eller din lejlighed mod indbrud. Da du er væk i en længere periode, er det super vigtigt, at du får låst ordentligt af. Derudover er det en god idé at stille haveredskaber osv. væk, som tyven ellers kan bruge til at bryde ind med. Lad ikke dyre ting stå fremme og bed dine naboer om at holde ekstra øje. Eventuelt kan naboen også tømme postkassen, så det ikke bliver tydeligt, at I er væk. Eventuelt kan man installere automatiske lys, der helt sikkert kan skræmme tyven væk.

Derudover er det en god idé at sikre sig, at haven eller planterne på altanen ikke er tørret fuldstændig ud, når man kommer hjem. Hvis du har muglighed for det, kan du bede en nabo eller ven om at passe dine planter. Ellers kan man vande planterne godt inden afrejse eller investere i diverse selvvandingssystemer. Du kan læse flere tips her.

Tøm køleskabet og gør rent

Skal du være væk i længere tid, er det en rigtig god idé at tømme køleskabet, inden du rejser. Der er ikke noget ved at komme hjem efter en god rejse til et ulækkert køleskab med underlige lugte og mug på maden. Hvis du har tid op til rejsen, er det også altid rart at have gjort rent og ryddet op. Det giver bare mere overskud, når du kommer hjem og skal på arbejde dagen efter.

Share.

About Author

Leave A Reply