4 måder at holde ferie på

0

Sommerferien er efterhånden lige om hjørnet, og de fleste af os ser frem til at kunne bruge noget kvalitetstid med dem, vi holder af. Hvis I endnu ikke har besluttet, hvordan den skal bruges, får I her 4 ideer til sommerferien.

Sommer i Danmark

Når solen skinner fra en skyfri himmel, er Danmark muligvis et af de skønneste steder at opholde sig, og det er derfor det helt klart værd at overveje at holde ferie herhjemme. Der er mange måder at gøre det på, så I kan helt sikkert finde noget, som passer perfekt til jer. I kan for eksempel leje et sommerhus ved vandet og koble fra i en uge eller to. Hvis I er vilde med naturen, kan I også holde ferie i det fri. Pak bilen med soveposer og forsyninger og overnat i en af Naturstyrelsens mange shelters, som gratis kan benyttes. Det er en afslappende måde at holde ferie på i skønne omgivelser væk fra hverdagens stress og jag. Denne ferietype kræver ikke den store planlægning, og I har derfor rig mulighed for at være spontane.

Charterferie

Lokker sydens sol, er en charterferie et oplagt valg. Tag en tur til fjerne kyster og brug dagene på afslapning ved poolen med kølige drikke og lækker mad. Hvis I har brug for, at der sker lidt i løbet af dagen, kan I vælge en destination med mange attraktioner i nærheden. Er I fleksible og åbne for nye, ukendte destinationer, er et godt tip at lede efter en afbudsrejse, når ferien nærmer sig – der er nemlig mange penge at spare.

Bilferie

Hvis I ikke er til charterferie, kan bilferie i Europa måske være ferien for jer. Pak bilen og det gode humør og tril sydpå mod grænsen. Der er noget befriende over selv at være herre over, hvor man kører hen, og på en bilferie kan I være relativt spontane. Det er dog alligevel en god ide at booke lidt på forhånd, så I ikke ender med at stå på et fyldt hotel eller en campingplads uden ledige pladser – det ville være en ærgerlig måde at holde ferie på.

Aktiv ferie

Mange nyder også at være aktive i sin ferie. Pak de gode kondisko eller vandrestøvler og begiv jer på tur i skove, bjerge eller andre naturskønne områder. På nettet kan I finde inspiration til anbefalelsesværdige vandrelokationer her i Danmark, men også i resten af Europa.

Share.

About Author

Leave A Reply