4 grunde til at alle burde tage oftere på campingferie

0

For dem af jer, der aldrig har prøvet det, kan en campingferie lyde som det underligste i hele verden – hvorfor tage på en ferie, for at forlade sin varme seng, sit TV og sin kontakt med verden omkring os, blot for at sove ”udenfor” på et hårdt liggeunderlag?

Svaret er heldigvis simpelt. Der er intet, der er så magisk og vidunderligt som en nat under åben himmel, med stjernehimlen som det eneste lys. Lyden af naturen, der går sin gang uden at ænse dig – og med børn og nutidens digitale udvikling, er det en perfekt måde at introducere dem til naturen og alt, hvad den har at byde på.

Dette er blot nogle af grundene til at vi elsker camping, og her får du 4 grunde til, som du burde overveje, når i skal bestille jeres næste sommerferie.

Camping tilbyder en pause fra hverdagens stress og jag

Noget af det bedste ved at være på campingferie med familien er, at man får en mulighed for at slukke for elektronik og andre forstyrrende elementer, som er en fast bestanddel af manges hverdag. Uden internet og adgang til stikkontakter, er der simpelthen ikke andre muligheder end at hygge sammen, alle sammen.

Så, hvis du gerne vil på ferie med familien for at komme tættere på hinanden, er camping den klart mest oplagte mulighed for at opnå dette.

Camping er total afslapning

Om i er vant til at tage på vandretur eller på badeferie sydpå, så bliver i overraskede over, hvor meget mere afslappende en campingplads kan være. Grunden til at camping er så populært er ifølge mig, fordi livsstilen lægger op til at man skruer helt ned for tempoet og bare lever i nuet.

Det kan måske lyde lige lovlig dybt og filosofisk, men sandheden er at det er umuligt at føle sig stresset på en campingferie. Som voksen er der kun så og så mange ting du kan lave, så find en god bog, gå en tur eller tag et spil kort med naboen – der er masser af muligheder, men ingen mulighed for at du stresser dig selv.

Med produkter fra Georg Jensen Damask er du sikker på at i kan sidde og slappe af i total luksus på hele ferien.

Muligheder for udforskning og kreativ leg

Camping handler om at skrue ned for tempoet. Det kan vi alle lære meget af, og specielt dine børn kan få en sjov og anderledes oplevelse, som de kan lære en masse af.

Med nutiden moderne bekvemmeligheder, som computere og telefoner, har vores generations børn og unge aldrig lært, hvad det vil sige at kede sig. Med det ikke sagt at de skal kede sig på deres campingferie, men de kan komme til at lære utroligt meget om at underholde sig selv.

Uden elektronisk underholdning, er dine børn nødt til at underholde sig selv eller finde nye legekammerater, samtidig med at naturen er lige ved hånden – det kan vise sig at blive den fedeste oplevelse for dem, og noget helt andet end f.eks. mange bysbørn har prøvet før.

Kom tættere på naturen

I min verden er der ikke noget bedre end at sove i telt og komme tættere på naturen på den måde.

I den moderne verden bliver det sværere og sværere at slippe væk fra skærmenes forstyrrelse i vores dagligdag, men på camping kan du virkelig gå i et med naturen. Det eneste aber dabei, der er, er at du på en campingplads ikke har samme mulighed for at lukke døren for forstyrrende elementer.

Hvis du f.eks. har en snorkende nabo, skal der måske ørepropper til for at få en god nats søvn – ellers kan du anbefale naboteltet at kontakte rhinoklinikken, hvor du kan få hjælp til alt hvad der hedder næseoperationer, så alle kan få en god nats søvn.

Share.

About Author

Comments are closed.