3 tips til sabbatåret: Kom ordentligt afsted på backpacking-tur

0

Hvis du er ligesom mange af de andre studerende, der bliver færdige med ungdomsuddannelserne her til sommer, så har du sikkert gået og tænkt meget over, hvad du har lyst til at lave nu. Heldigvis har du oceaner af muligheder som ung i Danmark. Nogle starter på drømmeuddannelsen, mens andre finder et fuldtidsjob og sparer penge sammen til en rejse. Måske har du allerede bestemt dig, eller også leder du efter inspiration. Såfremt en backpacking-tur har strejfet dine tanker, så finder du her tips til, hvordan du kommer bedst afsted.

Mini-overlevelsesguide for backpackere

Før vi går ind i de mere håndgribelige tips, som enhver rejsende kan få gavn af, så er det vigtigt at påpege, at du skal have den nødvendige kapital til at få det bedste ud af turen. Tager du afsted uden penge nok, vender du hurtigt skuffet hjem igen. Du kan derfor se på dine muligheder for at optage et lån hos Kassekreditten.

Investér i en ordentlig rygsæk

Du kommer til at bære dette stykke stof i lang tid som en kamel, der vandrer gennem ørkenen. Sørg derfor for, at den er behagelig, holdbar og pæn at se på. Dette er dit klædeskab under hele turen, og hvis den går i stykker, så taber du hurtigere sokker, end du kan vandrehjemmets tørretumler kan æde dem op.

Giv dig selv så meget frihed som muligt

Dette er personlig præference. Nogle kan lide at have meget frihed, mens andre har det bedst i trygge rammer. Gør, hvad du mest har lyst til, men der er utrolig mange oplevelser at hente, hvis du ikke er bundet af en hotelreservation flere uger frem. Hvad nu, hvis der sker noget sjovt, der hvor du er nu? Eller du ændrer planer?

Hav styr på vaccinationer og visa

Inden du tager afsted, bør du undersøge, hvilke vacciner du skal have, for at turen ikke bliver en ubehagelig oplevelse. Der findes sygdomme i verdenen, som vi ikke er vant til at tackle i Danmark. Og ja, lad være med at stå i lufthavnen og se dum ud, når de spørger om visa ved check-inn.

Hav et åbent sind

Der kommer til at ske ufatteligt meget, når man tager ud og rejser på backpacking-manér. Det er typisk også første gang for mange, at man er afsted alene. Pas på dig selv, tag ja-hatten på, og brug din fornuft.

Share.

About Author

Leave A Reply