3 lækre feriedestinationer i Italien

0

Overvejer du at din næste ferie skal gå til Italien, men er du ikke helt sikker på hvor i Italien? Italien byder på mange unikke feriedestinationer, så du kan uden tvivl finde en destination, der passer til det, som du gerne vil opleve. Vi har samlet 3 af de mest populære destinationer i Italien her.

 

Milano

I Norditalien ligger den skønne by Milano, der hvert år tiltrækker mange turister, der gerne vil nyde et par dage i det osende byliv. Milano er perfekt til dig, der gerne vil opleve en spændende by.

 

I Milano er der først og fremmest mange spændende seværdigheder, herunder domkirken Duomo di Milano, der både er smuk men også lidt anderledes i forhold til traditionelle kirker. Du kan også tage forbi Navigli kvarteret, som er et hyggeligt område, hvor der løber to kanaler igennem.

 

Milano er samtidig også en fantastisk by, til dig der gerne vil shoppe og se noget af den nyeste mode. Der findes nogle fantastiske og ikke mindst lange shoppinggader i Milano, som du uden tvivl skal tage forbi, for at få et par ting eller to med hjem. Bare husk at der desværre er begrænset vægt i kufferten til flyveturen hjem igen.

 

Og hvis du trænger til at komme lidt væk fra de trafikerede gader, kan du besøge en af Milanos mange parker, eller sætte dig ind på en café, og nyde lidt lækkert italiensk mad.

 

Sardinien

Sardinien er nok en af de mest besøgte øer i verden – Sardinien er nemlig noget helt særligt. Med en ferie på Sardinien, får du nemlig en unik mulighed for at slappe af og nyde de flotte landskaber herunder de fantastiske strande.

Sardinien er en italiensk ø, der ligger midt i Middelhavet og byder på alt hvad en afslappende ferier skal indeholde. De smukke strande, hvor du enten kan ligge og slappe af eller tage en svømmetur i det flotte turkisblå vand.

Samtidig finder du en autentisk stemning på Sardinien, som gør det til et perfekt sted at slappe af og nyde fridagene fra den hektiske hverdag. Du kan tage ind og besøge en af de hyggelige byer, der ligger og gemmer sig bag sandstrandene.

Hvis du har en drøm om at prøve at dykke, er Sardinien også et godt bud. Her kan du dykke blandt de mange flotte fisk, der svømmer i Middelhavet.

 

Sorrento

Sorrento er en af de bedste steder at besøge i Syditalien. Det er en kystby, der byder på flotte strande sammen med spændende seværdigheder. Sorrento byder derfor på fantastiske muligheder for at få en god badeferie blandt med kulturelle oplevelser.

Sorrento har en af verdens smukkeste kyststrækninger, hvor du kan sidde og nyde udsigten i mange timer og tage en dukkert indimellem.

I Sorrento by venter der mange spændende små gader, med gamle bygninger og hyggelige caféer. Du kan også finde vinhandlere, grønthandlere så der er mulighed for at købe lidt af hvert. Selvom Sorrento hvert år tiltrækker mange turister, har byen alligevel formået at holde den italienske charme, hvilket nok også er grunden til, at mange elsker at besøge Sorrento.

 

De 3 ovenstående destinationer er blot eksempler på de fantastiske muligheder for at tage på ferie i Italien. Hvis du drømmer om en lækker ferie til Italien, kan du overveje en rejse til Italien med SignaTours, der arrangerer mange spændende ture til Italien.

Share.

About Author

Leave A Reply