3 ting du skal huske til flyrejsen

0

Kender du det, at være kommet afsted på flyrejsen og så komme i tanke om, at der er noget vigtigt man har glemt til, at gøre flyveturen lidt mere bekvem eller måske endda hurtigere overstået. Ja, så er du ikke alene. Uanset hvor langt du skal ud at flyve, så er der bare nogle essentielle ting der altid er gode at have med. Derfor har vi lavet denne checkliste der sikrer, at du ikke glemmer noget vigtigt til din næste flyrejse.

En god bog

En god bog er et must, hvad end det er en fysisk bog eller på din iPad, Kindle eller lign. Det kan virkelig være med til at gøre at flyveturen føles kortere, at fordybe sig i en god bog. Tag altid en god bog med, også selvom der er gratis WIFI på din afgang, som der efterhånden er på mange flyvninger. Ofte er WIFI i luften ustabilt og langsomt og man kan risikere at skulle betale for at få adgang til en hurtigere forbindelse der er gør det værd at bruge nettet. Du bliver glad for at have medbragt en god bog i tilfælde af, at nettet ikke virker eller er ustabilt.

En sovemaske

Uanset om du skal ud på en kort eller lang flyvetur så er det guld værd at have en sovemaske med til turen. Det er normalt at man bliver træt når man er ude at flyve og selvom det ikke er den bedste og mest behagelige sovestilling, så kan være en super god måde at forkorte flyveturen med en lur. Her hjælper det gevaldigt på at kunne falde i søvn hvis man har en god sovemaske der blokerer for alt lys, så man kan lukke omverdenen ude. Køb en god rejse sovemaske her.

Ørepropper

Ørepropper kan ligeledes være guld værd at have med på flyrejsen. Selvfølgelig mest hvis man skal sove og ønsker ro og fred, men også bare til at have igennem hele eller dele af flyveturen. En flyvemaskine er oftest ret støjende og her kan det være rart med ørepropper til at tage den værste støj hvis man skal fordybe sig i en bog eller ønsker en lur. Ligeledes kan det være rigtig rart med ørepropper hvis man skulle sidde i nærheden af et grædende barn, som de fleste nok har prøvet. Når du køber ørepropper til flyrejsen så er det en god idé at købe trykregulerende ørepropper, da man ellers godt kan få ondt i ørene. Almindelige skum ørepropper er dog også fine til formålet.

Share.

About Author

Leave A Reply